Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Τράχωνες-Ατσαλένιος 1-0

Τη διαφορά από τους διώκτες τους αύξησαν οι Τράχωνες στην κορυφή του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, μετά τη νίκη 1-0 του Ατσαλένιου.

Η ομάδα των νοτίων προαστίων βρίσκεται στο… ρετιρέ της βαθμολογίας με 32 βαθμούς, τρεις περισσότερους από τον δεύτερο Πανελευσινιακό που έχασε κι άλλο… έδαφος μετά την ισοπαλία 0-0 με τον Ατρόμητο Πειραιά.

Το «συγκρότημα» του Ηλία Καλοπήτα έκαμψε την αντίσταση των Κρητικών με το εύστοχο πέναλτι του Σαπαλίδη, το οποίο κέρδισε ο Βουρλούμης από τον Πετράκη που αποβλήθηκε, καθώς χτύπησε με τις σχάρες στο πρόσωπο τον άσο του ΑΟΤ, ο οποίος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, καθώς είχε γεμίσει αίματα το πρόσωπό του.

ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Ηλίας Καλοπήτας): Μπότος, Καρδάρης, Βουρλούμης (40' Ελευθεριάδης), Γαβριήλ, Δάρρας, Γούλας, Καλλιπολίτης, Καραμέρης (87' Μανωλιάδης), Σαπαλίδης, Μπραντάν (79' Δρυμούσης), Σαγάνας

ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ (Μανώλης Πατεμτζής): Σινάνης, Χαλκιαδάκης (76' Συσκάκης), Πρωτογεράκης, Αραβιάκης, Πετράκης, Βρεττός, Φραγκιαδάκης, Γιακουμάκης Μ., Γιακουμάκης Π., Καουκάκης (40' Γιακουμάκης Γ.), Καργιωτάκης.

Πηγή : onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου