Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Γλυφάδα : φυλλοροεί η παράταξη του δημάρχου;

Οι αλλαγές στις θέσεις των αντιδημάρχων στη Γλυφάδα φαίνεται ότι δημιουργούν πρόσθετους πονοκεφάλους στην ήδη φυλλοροούσα παράταξη του δημάρχου κ. Κόκκορη.

Η πρώην αντιδήμαρχος κα Νατάσα Αργυροπούλου φαίνεται να είναι δυσαρεστημένη και οι πληροφορίες λένε ότι θα ανακοινώσει την ανεξαρτητοποίησή της στη επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αλλά και η αντικατάσταση του κ. Γιώργου Σηφακάκη (παρότι ο ίδιος δεν το δείχνει) προβληματίζουν έντονα τον κ. Κόκκορη γιατί ο πρώην αντιδήμαρχος τεχνικών έργων αντλούσε πολιτική δύναμη από το ισχυρό κρητικό στοιχείο τις πόλης που δεν είδε με καλό μάτι τον παροπλισμό του σύντεκνου.

Βέβαια τα μεγάλα προβλήματα του δημάρχου προέρχονται από την ίδια τη βάση του εκλογικού σώματος λόγω της τριετούς μνημονιακής πολιτικής που ακολούθησε στη διαχείριση των δημοτικών πραγμάτων, αλλά και λόγω των ποινικών υποθέσεων και των
κλήσεων από τον ανακριτή σε δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας.

Άλλωστε αυτό το δυσάρεστο κλίμα στο εκλογικό σώμα - σε συνδυασμό και με τον καταποντισμό του ΠΑΣΟΚ - είναι που οδήγησε στην ανεξαρτητοποίηση τους δημοτικούς συμβούλους κκ Αγγελάτο, Αναλυτή, Μουλακάκη, Μπενέτο, Σκαλτσά και Τσαρούχα κι αυτή η διαρροή φαίνεται να μην έχει τελειωμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου