Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Δήμαρχοι και Φορείς ανάβουν «κόκκινο» στο ξεπούλημα του πρ. αεροδρομίου (βίντεο)

Ν.Μπελαβίλας (καθηγητής ΕΜΠ), Θ.Ορφανός (δήμαρχος Αλίμου), Κώστας Αρβανίτης, Χρ.Κορτζίδης (δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης), Ν.Βαλαβάνη (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ), Μ.Παπαδημητρίου (ηθοποιός), Γ.Βήχας (γιατρός ΜΚΙΕ), Δ.Κλαυδιανός (συντονιστής δ.κ. άνω-κάτω στο Καλαμάκι)
Με πρωτοβουλία του «105,5 στο Κόκκινο» και του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης (14/01), στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ελληνικού δημόσια συζήτηση με θέμα την διεκδίκηση της δημιουργίας Μητροπολιτικού πάρκου στο χώρο του πρώην αερολιμένα Αθηνών.

Πολίτες και δημοτικές αρχές των όμορων δήμων της περιοχής του Ελληνικού, ενωμένοι ενάντια στα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα που σφετερίζονται τον χώρο του πρώην αεροδρομίου, αγωνίζονται για την ολοκλήρωση ενός έργου που θα συνεισφέρει στην βελτίωση του βιοτικού επιπέδου όλου του λεκανοπεδίου της Αττικής.
 
Οι ομιλητές κατέθεσαν συγκεκριμένο ρεαλιστικό σχέδιο για την περάτωση του έργου ασκώντας παράλληλα δρυμεία  κριτική στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης που ανοίγει τις πόρτες στους ιδιώτες για να κατασκευάσουν πολυτελείς κατοικίες και καζίνο. 

Ακολούθησαν παρεμβάσεις πολιτών και διάλογος με τους φορείς και τους δημάρχους των περιοχών Αλίμου, Γλυφάδας, Ελληνικού-Αργυρούπολης.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΔΩ :

http://stokokkino.gr/podcast/elliniko.MP3

ΔΕΙΤΕ ΤΑ 3 ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΕΔΩ :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου