Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Με τα γόνατα ο Τσίπρας στη.. Χάρη της

Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο.Επί τη ευκαιρία της ανάληψης της προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης,   ο Αντώνης Σαμαράς ίδρυσε μια επιτροπή Ορθόδοξων Χριστιανών εμπειρογνωμόνων.Σύμφωνα με επείγον σήμα της αρμόδιας αυτής επιτροπής καλείται να εξεταστεί εντός των τριών επόμενων ημερών ο Αλέξης Τσίπρας.

Στα πλαίσια του θρησκευτικού check-up, (έτσι ονομάστηκε επίσημα η δοκιμασία αυτή) ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης – έχει μέχρι τώρα επανειλημμένα δημοσίως προσβάλει την πίστη των Ελλήνων. Εχει  αρνηθεί  να συμπεριλάβει την Μεγαλόχαρη στον οικονομικό σχεδιασμό του κόμματος του γι αυτό και  καλείται κατ’ αρχάς να ανέβει γονατιστός από το λιμάνι της Τήνου ως τη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας.
Στη συνέχεια θα πρέπει να  αποθέσει επάνω της, Τάμα με την εικόνα του πρωτογενούς πλεονάσματος. (Την όλη διαδικασία θα επιβλέπει αφ ηψηλού η ειδικώς επί ΄τέτοιων θεμάτων, κυρία Ελένη Λουκά – ως εξωτερική συνεργάτιδα  της κυβέρνησης….)

Μετά,  η ΝΔ θα ζητήσει από τον Αλέξη να ομολογήσει δημόσια αν πιστεύει περισσότερο στον Άγιο Βασίλη  ή στον Άγιο Βαλεντίνο.

Επειτα, και  ( με την προϋπόθεση πάντα ότι η βαθμολογία της κ. Λουκά θα είναι θετική), ο Αλέξης Τσίπρας, θα υποβληθεί και σε αιματολογικές εξετάσεις από τον κ. Δημοσθένη Λιακόπουλο, προκειμένου να διαπιστωθεί αν το αίμα του περιλαμβάνει το περίφημο γονίδιο Ιχώρ, ή αν τόσο καιρό λειτουργεί ως εκπρόσωπος των Νεφελίμ που οδηγεί τους νέους επιστήμονες-σκιέρ της χώρας μας στην κοίλη Γη!

Τέλος, σύμφωνα με το σχέδιο , ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, θα ρίξει τον Αλέξη Τσίπρα σε μια ειδική δεξαμενή με αγιασμό, για να διαπιστώσει αν ο τελευταίος επιπλεύσει. Αν περάσει επιτυχώς τη δοκιμασία θα ακολουθήσει μονομαχία του κ. Τσίπρα με τον Σεβασμιότατο με ταυτόχρονη ευλογία του Αγιασμού, ώστε να διαπιστωθεί ποιός από τους δύο θα διατηρηθεί ποιο πολύ στην εξουσία. Αν χάσει ο κύριος Τσίπρας θα πάει σπίτι του και ο Σεβασμιότατος θα παραμείνει στην ιερά Μητρόπολη των Αθηνών να ευλογεί τα γένια του.


Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο τεστ δεν θα συμπεριληφθεί τελικά, η δοκιμασία της εικόνας που αναβλύζει μύρο – όπως είχε προταθεί αρχικά από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Σίμο Κεδίκογλου – διότι αυτή κρίθηκε ως μη αξιόπιστη.


Αν ο Αλέξης Τσίπρας, αποτύχει σε κάποια από τις παραπάνω δοκιμασίες και κριθεί Ορθόδοξα ανεπαρκής, είναι φανερό πως θα υπάρξει μείζον πολιτικό και πολιτειακό θέμα , καθώς θα δυσκολέψει ιδιαίτερα το έργο της παραδοσιακής οικονομικής συνεργασίας, μεταξύ κράτους και εκκλησίας ( ένα έργο που έχει αποφέρει μεγάλα κέρδη στους πιστούς συνεταίρους της Εκκλησίας τα τελευταία χρόνια).


Νομίζω ότι το καλύτερα για την πίστη του Τσίπρα είναι να συσταθεί ζητηθεί εξέταση. Ιερά, εννοείται …

Στο μεταξύ στη Συγγρού φτιάχνεται η μεγάλη μεσαιωνική βιβλιοθήκη ενω στα υπόγεια της Κουμουνδούρου άθεοι σατανιστές Συριζαίοι κάνουν βουντού στον Σαμαρά …

Πηγή : xeimwniatikhliakada.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου