Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Δήλωση του Τάσου Ταστάνη, δημοτικού συμβούλου Γλυφάδας και βίντεο

με αφορμή την ανοικτή ιδρυτική συνέλευση της νέας δημοτικής κίνησης της Αριστεράς στη Γλυφάδα.


" Πραγματοποιήθηκε χθες με μεγάλη επιτυχία η ανοικτή ιδρυτική συνέλευση της νέας δημοτικής κίνησης της Αριστεράς στη Γλυφάδα.
Ήταν η δεύτερη στη σειρά ανοιχτή συνέλευση με τη συμμετοχή των συμπολιτών μας που ήταν σαφώς μεγαλύτερη και με πολύ ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις.
Μέσα από πλούσιο διάλογο και αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες αποφασίστηκαν ομόφωνα:

Η «ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΡΧΩΝ» της νέας παράταξης.

Ο «Εσωτερικός κανονισμός λειτουργίας της».
Η έκδοση ψηφίσματος συμπαράταξης στον αγώνα ενάντια στο ξεπούλημα του χώρου του πρώην αεροδρομίου και της παραλίας του Ελληνικού και υπέρ των προτάσεων του κινήματος για τη δημιουργία Μητροπολιτικού Πάρκου σύμφωνα με τις προτάσεις της μελέτης του ΕΜΠ.
Η διενέργεια ψηφοφορίας την επόμενη Κυριακή στις 19 Ιανουαρίου 2014 ανάμεσα σε όλα τα μέλη της νέας δημοτικής κίνησης για:

α) Την επιλογή της ονομασίας της νέας παράταξης.

β) Την ανάδειξη του υποψηφίου Δημάρχου.

γ) Την ανάδειξη της εικοσιεναμελούς (21) Συντονιστικής Επιτροπής.

Θεωρούμε ότι τα προβλήματα είναι σοβαρά και έχουν οδηγήσει τους συμπολίτες μας σε απίστευτες καταστάσεις, οι οποίες μέρα με την ημέρα επιδεινώνονται, και σε αυτή τη προσπάθεια πιστεύουμε ότι η μόνη λύση είναι οι δυνάμεις της ριζοσπαστικής Αριστεράς. Έχουμε απόψεις προτάσεις και λύσεις που τις καταθέτουμε δημόσια στο Γλυφαδιώτικο λαό και διεκδικούμε την ψήφο του για να βρεθούμε ως νέα δημοτική κίνηση της Αριστεράς στην διοίκηση του δήμου για τη ριζική ανατροπή της σημερινής κατάστασης.

Και είναι για μας ξεκάθαρο ότι, μέσα στα ασφυκτικά πλαίσια που έχουν θέσει οι μνημονιακές Κυβερνήσεις και οι δυνάμεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το Δ.Ν.Τ., ο πολιτικός στόχος της γενικότερης πολιτικής ανατροπής της Κυβέρνησης, των μνημονίων και του Καλλικράτη είναι απόλυτα συνυφασμένος με το στόχο της νίκης στις δημοτικές εκλογές και στη Γλυφάδα.

Ο ακριβής χώρος και οι ώρες διενέργειας των ψηφοφοριών θα ανακοινωθούν τις αμέσως προσεχείς ημέρες.”

Δευτέρα 13 Γενάρη 2014-01-13

Τάσος Ταστάνης


Πηγή : glyfadametropolitans.gr

Μετά το τέλος της ιδρυτικής συνέλευσης της νέας δημοτικής ριζοσπαστικής παράταξης της Αριστεράς, ο δημοτικός σύμβουλος Γλυφάδας Τάσος Ταστάνης και ο πρόεδρος της συνέλευσης Μιχάλης Ξενούλης μίλησαν στον Γιάννη Κουρδομένο (Glyfada web) και Νίκο Τζιγκουνάκη (Νότια Προάστια) για τα συμπεράσματα της ιδρυτικής συνέλευσης. Ακολουθούν τα βίντεο :

ο Τάσος Ταστάνης 

ο Μιχάλης Ξενούλης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου