Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Πρωτοχρονιάτικη έφοδος σε μαγαζιά της παραλιακής

Ελέγχους σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης στη Λεωφόρο Ποσειδώνος έκαναν τις πρώτες πρωινές ώρες της Πρωτοχρονιάς οι άνδρες της Οικονομικής Αστυνομίας οι οποίοι εντόπισαν παραβάσεις σε δύο μαγαζιά.
  Χωρίς συμβόλαιο βρέθηκε να τραγουδά στο νυχτερινό κέντρο «Φαντασία» ο δημοφιλής τραγουδιστής Νίκος Βέρτης κατά τη διάρκεια ελέγχων.
 
Συγκεκριμένα κατά τον έλεγχο που έγινε στο κέντρο, δεν επεδείχθη το ιδιωτικό συμφωνητικό - συμβόλαιο της επιχείρησης με την εταιρεία του τραγουδιστή. Ο ίδιος υποστήριξε ότι έχει υπογράψει συμβόλαιο, αλλά όπως είπε, δεν το είχε μαζί του και θα το προσκόμιζε η εταιρεία του.
 
Στο ίδιο μαγαζί εντοπίστηκαν επίσης δύο ανασφάλιστοι εργαζόμενοι, οι οποίοι δεν είχαν καταχωρηθεί στο Ειδικό Βιβλίο Νεοπροσλαμβανόμενου Προσωπικού (Ε.Β.Κ.Ν.Π.), ενώ μία ακόμη περίπτωση ανασφάλιστης εργασίας διαπιστώθηκε στο νυχτερινό κέντρο «Ποσειδώνιο». Σημειώνεται ότι βάσει της σχετικής νομοθεσίας,το πρόστιμο για κάθε ανασφάλιστο εργαζόμενο ανέρχεται σε 10.500 ευρώ.
 
Για τις παραπάνω παραβάσεις θα ενημερωθούν οι αρμόδιες Υπηρεσίες του ΙΚΑ και του Σ.ΕΠ.Ε., για την επιβολή των αντίστοιχων διοικητικών κυρώσεων.


Πηγή : glyfadaweb.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου