Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Αντιπροσωπία του "Άνω Κάτω στο Καλαμάκι"στην παράσταση διαμαρτυρίας της ΠΟΕ-ΟΤΑ

Αντιπροσωπία του "Άνω-Κάτω στο Καλαμάκι" με το Δημοτικό Σύμβουλο Δ. Κλαυδιανό συμμετείχε στην παράσταση διαμαρτυρίας της ΠΟΕ-ΟΤΑ στα κεντρικά γραφεία του ΟΑΕΔ στον Άλιμο.

 

Καμιά διαθεσιμότητα
Καμιά απόλυση στους εργαζόμενους των ΟΤΑ
Να αθωωθεί το Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕ-ΟΤΑ

Δικάστηκε σύσσωμο και για δεύτερη φορά το Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕ-ΟΤΑ επειδή έπραξε το αυτονόητο. Γιατί οργάνωσε κινητοποιήσεις, τόσο για την υπεράσπιση του δικαιώματος της εργασίας για όσους εργαζόμενους υπηρετούν στους δήμους και τις περιφέρειες, όσο και για να αντιμετωπιστεί η καταστροφική πολιτική των μνημονιακών κυβερνήσεων που κυριολεκτικά κατεδαφίζουν, μέσω
της οικονομικής ασφυξίας, την τοπική αυτοδιοίκηση.

Η δικαστική αυτή δίωξη έχει στόχο να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους και να αποδυναμώσει το συνδικαλιστικό κίνημα ώστε να δοθούν χωρίς αντιδράσεις οι δημοτικές υπηρεσίας στους ασύδοτους ιδιώτες.


Το ΑΝΩ ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι
πάντα στο πλευρό των εργαζομένων και των δημοτών

Η δημοτική κίνηση ΑΝΩ ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι, πάντα στο πλευρό των εργαζομένων, θεωρεί ότι η καταστροφική «διαδημοτική κινητικότητα» θα οδηγήσει χιλιάδες «διαθέσιμους» εργαζόμενους στην τοπική αυτοδιοίκηση στην απόλυση, την ανεργία και την φτώχεια.

Οι δημοτικές παρατάξεις του δήμου μας, που πρόσκεινται στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, δεν μπορούν πλέον να σιωπούν και το κυριότερο να παρακολουθούν απαθείς την κυβερνητική πολιτική που οδηγεί τους εργαζόμενους στον καιάδα της ανεργίας και τις υπηρεσίες του δήμου στη διάλυση.

Η δημοτική κίνηση ΑΝΩ ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι θα αγωνιστεί μαζί με τους εργαζόμενους και τους δημότες της πόλης μας για την ανατροπή αυτών των πολιτικών.

Πηγή : anokatostokalamaki.wordpress.com


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου