Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

«Forget Giannis» εδώ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟ

 
Με κάθε ευκαιρία, όπου βρεθεί και όπου σταθεί, ο επικεφαλής της Ενωμένης Πόλης κ. Γιάννης Κωνσταντάτος, εξυμνεί το ρόλο των ιδιωτών, τους «καλοδέχεται» στο Ελληνικό και επιζητά τη συνεργασία μαζί τους, την ίδια ώρα που συντελείται το μεγαλύτερο ξεπούλημα δημόσιου χώρου και μια σειρά από υποδομές προς όφελος των λαϊκών αναγκών, πάνε περίπατο.
 
«Δεμένος» στο άρμα της συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου, δηλώνει έτοιμος να συνομιλήσει με τα «κοράκια» που ετοιμάζονται να βάλουν χέρι στο Ελληνικό υποστηρίζοντας:
  • Δήμος, και φορείς κακώς ζητάνε παραχώρηση των χώρων και ανάκληση εξώσεων από την Ελληνικό ΑΕ (σ.σ. δηλαδή από την κυβέρνηση).
  • Η Ελληνικό ΑΕ (σ.σ. δηλαδή η κυβέρνηση) είναι αρμόδια για τις εξώσεις από το Αεροδρόμιο και την παραλία και όχι για παραχωρήσεις.
  • Για παραχωρήσεις πρέπει να απευθυνθούμε στο νέο ιδιόκτητη του αεροδρομίου και της παραλίας, που θα προκύψει από τον διαγωνισμό για την ιδιωτικοποίηση τους!
Ο ίδιος άνθρωπος το 2010, σε επίσημη ομιλία του, έλεγε για το αεροδρόμιο:
 
«Έστειλα επιστολή διαμαρτυρίας στον πρωθυπουργό δηλώνοντας του οτι, οχι μονο διαφωνώ με όσα δημοσιεύθηκαν πρόσφατα για το π αεροδρόμιο, αλλά ως δήμαρχος θα πολεμήσω με κάθε τρόπο και μέσο να μην τσιμεντοποιηθεί ούτε ένα εκατοστό του. Εμείς θέλουμε πράσινο και ζωή για τα παίδια μας Και αυτό κανείς δεν μπορεί να μας το αποκλείσει. Εγώ που έχω και την πολιτική στήριξη του ΠΑΣΟΚ τολμάω πρώτος να διαφωνώ και να ενώνω τη φωνη μου με όλους όσους θέλουν να γίνει το Μητροπολιτικό Πάρκο. Η ποιότητα ζωής των κατοίκων μας δεν παζαρεύεται και δεν έχει κομματικό προσανατολισμό. Κάτω λοιπόν τα χέρια από τo π. Αεροδρόμιο. Λέμε ΝΑΙ στο Μητροπολιτικό Πάρκο όπως αυτό, για παράδειγμα, το ανέδειξαν στην πρόσφατη μελέτη τους οι ερευνητές του Πολυτεχνείου....»

«Forget Giannis» εδώ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟ...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου