Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014

Απορώ αν αισθάνεσαι τύψεις... Karas


Σύντροφοι και συντρόφισσες, όπως φαίνεται ακόμα και οι σοβαροί πολιτικοί εκπρόσωποι του κεφαλαίου, δηλαδή δεξιοί ευρωβουλευτές από το Λαϊκό Κόμμα, έχουν πέσει στο επίπεδο του Φαήλου, του Άδωνι και άλλων στελεχών των συνιστωσών της Ενωμένης Δεξιάς.

Ο Ότμαρ Κάρας είπε ότι συναντήθηκε επί μία ώρα με τον σύντροφο Τσίπρα και του ζητούσε να του πει τι πρέπει να γίνει στην χώρα του, αλλά εκείνος δεν είχε προτάσεις και επαναλάμβανε ότι εμπιστεύεται την έρευνα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Ντεμέκ, γράφουν κάποιοι, έγινε λάθος στη μετάφραση και αντί για Τσίπρας είπε Τσίπρος λες και μιλούσε με τον Μιχάλη Βιολάρη ("τα ριάλια ριάλια ριάλια..").

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει την αυτογελοιοποίηση των εγχώριων στελεχών της Δεξιάς αλλά όχι και των αλλοδαπών. Ο κ. Κάρας είναι αυστριακός ευρωβουλευτής, αντιπρόεδρος της ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και θιασώτης της τροϊκανής πολιτικής σε Ελλάδα, Κύπρο, Πορτογαλία, Ιρλανδία.

Είναι με τον Σαμαρά ο άνθρωπος και δεν το κρύβει. Το ενδιαφέρον στην υπόθεση είναι ότι τις μπούρδες του τις ξεμπρόστιασε ο σοσιαλιστής ευρωβουλευτής Λίεμ Χοάνγκ-Νγκοκ που είναι και συνεισηγητής της έκθεσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το ρόλο της τρόικας στις χώρες του Μνημονίου.

Ο Γάλλος ευρωβουλευτής στην ανακοίνωσή του αναφέρει ότι ο ίδιος και ο συνεισηγητής της έκθεσης για την Τρόικα, Ότμαρ Κάρας, συναντήθηκαν με τον αρχηγό της Ελληνικής αξιωματικής αντιπολίτευσης στις 11 Δεκεμβρίου στο Στρασβούργο που τους παρουσίασε μια λεπτομερή οικονομική και κοινωνική ανάλυση, καθώς και πολιτικές προτάσεις, εγγράφως. Μάλιστα ο άνθρωπος είπε ότι είχαν ενδιαφέρον αυτά που είπε ο σύντροφος Τσίπρας και ότι τα μελέτησε τα έγγραφα με προσοχή. Φιλοσυριζαίος ο Γάλλος με το ασιατικό όνομα; Δε νομίζω. Εξάλλου το κόμμα του στηρίζει Βενιζέλο με τα μπούνια.

Δεν γνωρίζω αν ο κύριος Ότμαρ Κάρας έκανε χατίρι στον φίλο του τον Σαμαρά λέγοντας αυτά που είπε και αυτογελοιοποιώντας τον εαυτό του αλλά "απορώ αν αισθάνεται τύψεις", όπως θα λεγε ο δικός μας Karas (Βασίλης Καράς), που πέφτει στο επίπεδο της μονταζιέρας της Ρηγίλλης.

Το σίγουρο είναι ότι όλοι εμάς κοιτάνε, το φάντασμα του ΣΥΡΙΖΑ πλανιέται πάνω από την Ευρώπη κι ακόμα και οι Αυστριακοί συντηρητικοί τα χουν κάνει πάνω τους που τα συντρόφια θα αναλάβουν τη διακυβέρνηση της ευρωπαϊκής μας χώρας.

Προλετάριοι όλης της Ευρώπης ενωθείτε να τους φάμε, ο Ινστρούχτορας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου