Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Πρώτη ανεξαρτητοποίηση από τον συνδυασμό Σγουρού ενόψει των περιφερειακών εκλογών (Video)

Την ανεξαρτητοποίησή του από τον συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού ανακοίνωσε πριν από λίγο και επίσημα, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, ο περιφερειακός σύμβουλος Αντώνης Γάκης.

Στη σχετική επιστολή του προς το προεδρείο του Περιφερειακού Συμβουλίου ο Αντώνης Γάκης κάνει σαφές ότι θα διεκδικήσει «την ψήφο των πολιτών της Περιφέρειας Αττικής κάτω από την σημαία νέας
αυτοδιοικητικής κίνησης».

Ο Αντ. Γάκης παράλληλα με την ανεξαρτητοποίησή του παραιτήθηκε και από όλες τις θέσεις στις οποίες είχε οριστεί ως εκπρόσωπός της.

Ο περιφερειακός σύμβουλος της ανατολικής Αττικής ευχαρίστησε όλουτς τους συναδέλφους του και «ιδιαίτερα τον Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρό για την μέχρι σήμερα άψογη και καρποφόρα συνεργασία μας» και ευχήθηκε «για όλους μας καλή επιτυχία στους στόχους μας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Σγουρός στο άκουσμα της ανακοίνωσης του Αντώνη Γάκη εξεπλάγη και περιορίστηκε μόνο να δηλώσει «αν παιδιά δεν σας βγει, εδώ είμαστε πάλι».

Για να δεχθεί την απάντηση του περιφερειακού συμβούλου της Ανατολικής Αττικής ότι «χρειάζονται νέοι άνθρωποι αλλά δεν θέτουμε ηλικιακά όρια οπότε σας περιμένουμε».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη ανεξαρτητοποίηση είναι η πρώτη προ των εκλογών του Μαΐου γεγονός που μαρτυρά την ένταση που επικρατεί μεταξύ των περιφερειακών συμβούλων του συνδυασμού του Γιάννη Σγουρού για το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με κομματικούς φορείς με τους οποίους υπάρχει κάθετη ιδεολογική και πολιτική διαφωνία παρά τις συμφωνίες κορυφής.

Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε τι είχε δηλώσει το περασμένο Σάββατο ο Αντώνης Γάκης στο notioanatolika.gr αφήνοντας σαφές μήνυμα όχι μόνο για την αποχώρησή του αλλά και για τη δημιουργία της Ανάσας, του νέου φορέα στον οποίο αναφέρθηκε και στη δήλωση ανεξαρτητοποίησής του : http://youtu.be/Jh7gtISVgBw


Πηγή : notioanatolika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου