Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Στο ρελαντί ο Χαραυγιακός…2-0 την Δάφνη Π. Φαλήρου

Με τον καλύτερο τρόπο εκμεταλλεύτηκε το στραβοπάτημα του Χαϊδαρίου ο Χαραυγιακός που επικράτησε στην έδρα του της Δάφνης Π. Φαλήρου με 2-0 και αύξησε την διαφορά του από τη δεύτερη ομάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Το συγκρότημα του κ. Σάσσαλου μπορεί να σπατάλησε ένα ημίχρονο χωρίς να καταφέρει να ανοίξει το σκορ, ωστόσο αυτό το κατάφερε στο β΄μέρος όπου και μέσα σε ένα δεκάλεπτο «καθάρισε» την υπόθεση νίκη κόντρα στην ομάδα του Φαλήρου.

Αρχικά ο Μπουγάτσιας στο ντεμπούτο του με τα χρώματα του Χαραυγιακού έκανε το 1-0 στο 62’, μετά από πάσα του Παπαδημητρίου.
 
Μάλιστα ο σκόρερ κατάφερε να κερδίσει πέναλτι δέκα λεπτά αργότερα, με τον Νικολά να είναι εύστοχος στην εκτέλεσή του.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ντεμπούτο έκανε και ο Ντακόβ για τους γηπεδούχους, ο οποίος αποκτήθηκε από τον ΓΣ Καισαριανής την μεταγραφική περίοδο του χειμώνα.

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ: Δωριάδης, Κούνι, Παπαδημητρίου, Ρινούκοβ, Ραμμος, Σκούρας, Νικολα, Μητροφάνης, Μπιρμπίλης, Παπαδημητρίου Αλ., Μπουγάτσιας ΠΑΓΚΟΣ: Σιδέρης, Τριφωνίδης, Ντακοβ, Παπαδόπουλος, Κουρουπάκης, Θάνος, Κοκοτης.

ΔΑΦΝΗ: Σκανδαλάκης, Λιακακος, Λυκουρόπουλος, Τσαγαρης, Χατζηράπτης, Φλωράκης, Μιχος, Σεναι, Γιουκακης, Τσούκας, Βαφειαδης ΠΑΓΚΟΣ: Χατζηαντωνίου, Φλώρος, Κυφωνίδης, Κανονίδης, Μαντζιος, Χλιάρας, Βουδούρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου