Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Ασταμάτητος ο Χολαργός…2-0 τον Άγιαξ Ταύρου

Άλλο ένα "τρίποντο" πρόσθεσε ο Χολαργός στην προσπάθεια που κάνει για την άνοδό του στην Γ' Εθνική, αυτή την φορά κόντρα στον Άγιαξ Ταύρου με 2-0 για την 19η αγωνιστική της Α΄ΕΠΣΑ.

Αήττητοι οι Χολαργιώτες για 11 συνεχείς αγώνες, έφτασαν σε απόσταση έξι  πόντων από τον πρώτο Χαραυγιακό και πλέον οι "Βόρειοι" βλέπουν με άλλο μάτι τη συνέχεια του πρωταθλήματος, αφού πλέον υπάρχουν βάσιμες ελπίδες να κερδίσουν ό,τι έχασαν πέρυσι στο παρά πέντε.

Στον αγωνιστικό χώρο ο Χολαργός προηγήθηκε πολύ νωρίς με πλασέ του Ξηντάρα, από ασίστ του Ντερβισάι στο 2’. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.
 
Στο 2ο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πίεσαν τον αντίπαλο και πέτυχαν δεύτερο γκολ με τον Σγαντζό από ασίστ του Μαλτέζου στο 62’, ενώ είχαν δοκάρι και κάποιες καλές ευκαιρίες να διευρύνουν κι άλλο το σκορ.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ: Ξάνθος Π., Ψάλλας, Ρίζος, Σπυρόπουλος, Τζανετής, Στεργιάκος, Θύμιος (57’ Μαλτέζος), Τζέλης, Ξηντάρας, Σγαντζός ( 90’ Ξάνθος Δ.), Ντερβισάι (85’ Ζώης).

ΑΓΙΑΞ: Καφούνης, Λέκκας, Ζιάι (77’ Μητρογιώργος), Τόμπρος, Καριντζής, Δοξαράς (85’ Παναγόπουλος), Κάσσος (77’ Νέστωρας), Ηλιάκης, Ελευθεριάδης, Σπανάκος, Μιχαηλίδης.

Πηγή : topiko24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου