Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Οσμή σκανδάλου με τα σκουπίδια στο δήμο Αλίμου! (αναδημοσίευση)

 
To notia.gr έλαβε στο e-mail του μια καταγγελία η οποία συνοδεύεται από φωτογραφικά ντοκουμέντα. Σύμφωνα με την καταγγελία ιδιώτης εργολάβος αντί να μεταφέρει τα σκουπίδια στη χωματερή τα ξεφορτώνει στις εγκαταστάσεις του δήμου. Έτσι τα σκουπίδια καταλήγουν στη χωματερή με τα απορριματοφόρα του δήμου Αλίμου.
 
Η καταγγελία είναι πολύ σοβαρή και περιμένουμε άμεσα απάντηση από το δήμαρχο Αλίμου. Στη διάθεση του notia.gr υπάρχουν φωτογραφίες με την επωνυμία της εταιρίας και του αριθμού κυκλοφορίας του φορτηγού που ξεφορτώνει τα σκουπίδια στις εγκαταστάσεις του δήμου. 
 
Ακολουθεί αναλυτικά το e-mail που λάβαμε:
Ιδιώτης εργολάβος (τα στοιχεία του οποίου μπορούν να εξεταστούν και από τις φωτογραφίες που επισυνάπτονται) αδειάζει σκουπίδια από άλλους Δήμους  στις υπηρεσίες του Δήμου Αλίμου!
 
Ιδιωτική εταιρεία ξεφορτώνεται αποκλάδια και σκουπίδια που μαζεύει από άλλους Δήμους,  χωρίς απολύτως καμία οικονομική επιβάρυνση, στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Αλίμου!  Αντί να πληρώσει για να τα πετάξει στη χωματερή.
 
Στη συνέχεια, τα οχήματα του Δήμου Αλίμου τα παραλαμβάνουν και τα πάνε στη χωματερή με έξοδα του Δήμου Αλίμου (μεταφορικά, εργατικά, βενζίνες, χρέωση στη χωματερή κ.λπ.). 
Δηλαδή, οι δημότες Αλίμου πληρώνουν τα έξοδα του ιδιώτη εργολάβου, ο οποίος κερδίζει με αυτό τον τρόπο τεράστια χρηματικά ποσά, τα οποία επιβαρύνεται το ταμείο του Δήμου Αλίμου. 
 
Και όλα αυτά, για σκουπίδια άλλων Δήμων!
 
Οι κάτοικοι του Δήμου Αλίμου πληρώνουν τα έξοδα του ιδιώτη εργολάβου για να ξεφορτώνεται τα σκουπίδια που μαζεύει από άλλους Δήμους! 
Ο ιδιώτης εργολάβος κερδίζει τεράστια χρηματικά ποσά από την παράνομη "μηχανή" που έχει στηθεί εδώ και πολύ καιρό στους χώρους του Δήμου Αλίμου, ενώ ο Δήμος και ειδικότερα οι κάτοικοι του Δήμου Αλίμου ζημιώνονται συστηματικά.
 
Κάποιος μπορεί να αναρωτηθεί πολύ απλά τα εξής: 
 
Ποιός ο ρόλος της δημοτικής αρχής σε όλη αυτή την παράνομη ιστορία; 
 
Με ποιανού εντολή ανέχονται οι αρμόδιες Υπηρεσίες Καθαριότητας την κατάσταση αυτή, μέρα μεσημέρι, μπροστά στον φύλακα του χώρου; 
 
Πόσες χιλιάδες ευρώ έχουν πληρώσει οι Δημότες Αλίμου για να ξεφορτώνεται τσάμπα ο ιδιώτης επιχειρηματίας τα σκουπίδια που μαζεύει από άλλους Δήμους; 
 
Τι άλλο κρύβετε πίσω από αυτό;
 Όλη αυτή η πληροφόρηση προς γνώση και επίγνωση όλων.
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου