Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Ανοιχτή επιστολή του Τάσου Ταστάνη υποψ. δημάρχου Γλυφάδας

με το χέρι στην καρδιά...     

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,

Με αρκετούς από εσάς γνωριζόμαστε χρόνια τώρα και έχουμε δώσει κοινές μάχες και αγώνες για μία καλύτερη ποιότητα ζωής στη Γλυφάδα και γενικότερα στην ευρύτερη περιοχή μας.

Η πολιτική, κοινωνική, επιστημονική και επαγγελματική μου διαδρομή στη ζωή της πόλης μας, είναι διάφανη και γνωστή στους περισσότερους από σας.

Έχω μεγαλώσει στις φτωχογειτονιές και στις αλάνες της Τερψιθέας και έχω ζήσει την οικιστική έκρηξη και την πολεοδομική αλλοίωση του φυσικού περιβάλλοντος, το φαινόμενο της αντιπαροχής, της ασύδοτης ανάπτυξης και των καταπατήσεων στον Υμηττό.


Όλα αυτά τα χρόνια, δίνω μάχες και αγώνες μέσα από φορείς και συλλογικότητες για την υπεράσπιση του περιβάλλοντος και της δημόσιας γης και περιουσίας από την κακοποίηση και το ξεπούλημά τους.

Η συνεπής αγωνιστική μου παρουσία στους δρόμους και στις γειτονιές της Γλυφάδας, η συμμετοχή στα κοινά και στους αγώνες της πόλης μας για έναν «άλλο κόσμο» και μια «άλλη κοινωνία πιο δίκαιη» χωρίς κοινωνική εξαθλίωση και φτώχεια, έχουν αποτελέσει για μένα τα βασικότερα εφόδια εμπειρίας και γνώσης για την αντιμετώπιση και επίλυση των προβλημάτων της πόλης μας.

Τα τελευταία χρόνια της κρίσης, η κατάσταση έχει δραματικά χειροτερεύσει. Ζούμε μια πρωτοφανή οικονομική, κοινωνική και ανθρωπιστική κρίση που υπονομεύει το μέλλον της χώρας, της πόλης και των παιδιών µας.

Σήμερα αποτελεί αναγκαιότητα για όλους µας ο αγώνας για την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών και των κυβερνήσεων που τις εφαρμόζουν. Και ο στόχος αυτός είναι απόλυτα συνυφασμένος με το στόχο της νίκης στις δημοτικές εκλογές και στη Γλυφάδα.

Μόνο έτσι θα ανατραπεί η σημερινή τραγική κατάσταση στο δήμο μας.

Με τιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι έχω επιλεγεί - μέσα από μια πρωτόγνωρη και πλατειά δημοκρατική διαδικασία - να ηγηθώ στη μάχη των δημοτικών εκλογών του προσεχούς Μαϊου ως υποψήφιος Δήμαρχος με τη Δημοτική κίνηση «ΑΝΑΤΡΟΠΗ στη Γλυφάδα - Αγωνιστική Ριζοσπαστική Συνεργασία».

Δηλώνω πως θα αγωνισθώ με όλες μου τις δυνάμεις για την επιτυχία του συνδυασμού μας. Και είμαστε πεπεισμένοι ότι μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή στο δήμο της πόλης μας.

Όμως στον αγώνα αυτό είναι απόλυτα αναγκαία η δική σας συμπαράταξη, στήριξη και συμμετοχή. Είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρουμε.Όλοι μαζί μπορούμε να τους ανατρέψουμε!!!


Τάσος Ταστάνης, Υποψήφιος Δήμαρχος Γλυφάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου