Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Ελληνικού για την οικονομία

Η Μ.Αναγνώστου (αναπλ.συντονίστρια της Ο.Μ.) και ο Θ.Παρασκευόπουλος (ομιλητής)

Για τα προβλήματα της ελληνικής οικονομίας και την αριστερή πρόταση ενημερώθηκαν και συζήτησαν την Κυριακή στο Α' ΚΑΠΗ του Ελληνικού τα μέλη της Οργάνωσης Μελών Ελληνικού του ΣΥΡΙΖΑ και οι πολίτες που συμμετείχαν.

Ομιλητής ήταν ο οικονομολόγος Θοδωρής Παρασκευόπουλος ο οποίος ήταν ιδιαίτερα αναλυτικός και κατανοητός και για τα οικονομικά θέματα, και για τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης που είχε προαναγγελεθεί ήταν αδύνατο να είναι καθώς εκείνη την ώρα συνεδρίαζε η Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ με αντικείμενο τις υποψηφιότητες για τις περιφερειακές εκλογές, αλλά και την υποψηφιότητα του ίδιου για το Δήμο της Αθήνας.

 
 

Στην εκδήλωση πήραν το λόγο είτε με ερωτήσεις είτε με τοποθετήσεις πολλά μέλη και πολίτες και στο τέλος γενική ήταν η αίσθηση ότι και η εισήγηση και ο διάλογος έπαιξαν θετικό ρόλο στην κατανόηση της πρότασης της Αριστεράς.

Παράλληλα εκφράστηκε η διαθεσιμότητα των μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ στους αγώνες που έρχονται (με ορόσημο τις εκδηλώσεις των 3 γειτονικών δήμων το διήμερο 9-10 Μάρτη) για την αποτροπή του ξεπουλήματος του πρώην αεροδρομίου και της παραλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου