Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Γ. Σακελλαρίδης : "Κάνει και αστειάκια ο Μηταράκης" με αφορμή το Ελληνικό

Κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ του υφυπουργού Ανάπτυξης, Νότη Μηταράκη και του υποψήφιου Δημάρχου Αθηναίων, Γαβριήλ Σακελλαρίδη με αφορμή την αξιοποίηση του Ελληνικού.

Ο υφυπουργός ανέφερε συγκεκριμένα ότι η αξιοποίηση του Ελληνικού είναι μια μεγάλη ευκαιρία για την χώρα μας, «ένας χώρος αναξιοποίητος, γεμάτος ερειπωμένες εγκαταστάσεις θα μεταλλαχθεί σε μια νέα πόλη, με ένα από τα μεγαλύτερα μητροπολιτικά πάρκα της Ευρώπης. Χωρίς κόστος, αλλά με όφελος για το Ελληνικό λαό καθώς η επένδυση θα ξεπεράσει τα 5 δις και θα δημιουργήσει χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας», και επεσήμανε ότι «είμαστε στην τελική φάση του διαγωνισμού, ο οποίος άμεσα θα ολοκληρωθεί».

Αναφερόμενος στον Γαβριήλ Σακελλαρίδη,  ο κ. Μηταράκης τόνισε ότι «παρότι είναι νέος άνθρωπος, εκπροσωπεί την άρνηση» και σημείωσε ότι «θέλει να μετατρέψει τον Δήμο της Αθήνας σε μια ΜΚΟ που θα ειδικεύεται στον ακτιβισμό και την αποτροπή επενδύσεων».


Απαντώντας στον υφυπουργό, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδη υπογράμμισε:


 «Ο κ. Μηταράκης θεώρησε καλό να κάνει επίδειξη πνεύματος με το θέμα του Ελληνικού, την ώρα που η κυβέρνηση πουλάει το πρώην αεροδρόμιο προς 70 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο και με πολύ σοβαρά ερωτηματικά διαφάνειας».


«Δεν φτάνει που στερούν την πόλη από την δυνατότητα ενός μητροπολιτικού πάρκου, δεν φτάνει που κλείνουν με τσιμέντο την πρόσβαση της πόλης στην θάλασσα, κάνουν και αστειάκια με τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, την ίδια στιγμή που η κοινωνία βοά για το όργιο καταχρήσεων που έχει στηθεί στον χώρο από τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ», τόνισε ο κ. Σακελλαρίδης.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου