Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Βιογραφικό του Θάνου Ματόπουλου, υποψηφίου Δημάρχου ΒΒΒ (και βίντεο)


Ο ΘΑΝΟΣ ΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ γεννήθηκε το 1962 στην Αθήνα. Είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί.


Είναι μόνιμος κάτοικος Βούλας εδώ και περίπου μία εικοσαετία και δημότης Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.


Από το 1980 εργάζεται σαν υπάλληλος σε εμπορικές επιχειρήσεις. Έχει εργασθεί σε βιβλιοπωλείο, εισαγωγική επιχείρηση και παντοπωλείο, μαθαίνοντας και εκτελώντας όλες σχεδόν τις δραστηριότητες που απαιτούνται για τη λειτουργία των επιχειρήσεων αυτών (αποθηκάριος, πωλητής, ταμίας, εκτελωνισμοί, λογιστήριο, συμφωνίες και διακανονισμοί πληρωμής με προμηθευτές και πελάτες χονδρικής, ετήσιες οικονομικές συμφωνίες με προμηθευτές, κοστολόγηση προϊόντων, τιμολογιακή πολιτική πώλησης βάσει ανταγωνισμού, χωροθέτηση και προβολές προϊόντων, επίβλεψη και συμμετοχή στις τεχνικές εργασίες ανακαινίσεων).


ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ :


1983 - 1996: Συμμετοχή σε επιτροπές γειτονιάς για την διαφύλαξη του χαρακτήρα της περιοχής Αγ. Πολυκάρπου - Ελαιώνα. Παρέμβαση στον ΟΡΣΑ για αποτροπή της διπλής ανάπλασης (γήπεδο Λεωφ. Αλεξάνδρας - Ελαιώνας ) στην περιοχή Αγ. Πολύκαρπος - Ελαιώνας.



2010 - 2014: Συμμετοχή σε συλλογικότητες και κινήματα πολιτών (ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΑΡΗΣ - ΒΟΥΛΑΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ στα ΧΑΡΑΤΣΙΑ, ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ πρώην ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΒΟΥΛΑΣ, ΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ, ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΥ ΒΟΥΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ).


Ακολουθεί συνέντευξη του Θάνου Ματόπουλου στο ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΟΤΙΑ TV  κατα την παράσταση διαμαρτυρίας στο ΤΑΙΠΕΔ ενάντια στο ξεπούλημα του Ελληνικού και του παραλιακού μετώπου. Δείτε την εδώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου