Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Κατέρρευσε η προσπάθεια Τσαρπαλή-Κωνσταντάτου να σπιλώσουν το δήμαρχο Χρήστο Κορτζίδη

Στο κενό έπεσαν οι προσπάθειες των κκ Τσαρπαλή και  Κωνσταντάτου να σπιλώσουν το δήμαρχο Χρήστο Κορτζίδη. Η επιχείρηση σπίλωσης έφερε τα αντίθετα από τα αναμενόμενα αποτελέσματα με αποτέλεσμα να "πάρουν φωτιά" τα επιτελεία της "ενωμένης πόλης".

Ήδη από στελέχη που αποχωρούν από την παράταξη του κ. Κωνσταντάτου εγκαλούνται για ζητήματα ήθους (εδώ). Δεν γνωρίζουμε τη συνέχεια, καλούμε όμως το δήμαρχο να τους δανείσει κάποιους από τους πυροσβεστήρες για να σβήσουν τις φωτιές που μόνοι τους άναψαν... με αντάλλαγμα μια ειλικρινή "συγγνώμη"...

Στη συνέχεια η ανακοίνωση του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης :

Η επιχείρηση σπίλωσης του δημάρχου Χρήστου Κορτζίδη-με ψέματα και συκοφαντικά υπονοούμενα-εκ μέρους του κ. Τσαρπαλή είναι λίγο πολύ γνωστή:

Ξεκίνησε μέσα Γενάρη όταν ο κ. Τσαρπαλής ισχυρίστηκε ότι η «Προμήθεια και τοποθέτηση υλικών πυρασφαλείας για αδειοδότηση Κλειστού Δημοτικού Γυμναστηρίου Ολυμπίας» είναι, σύμφωνα με δύο προσφορές που ζήτησε και πήρε, υπερκοστολογημένη κατά περίπου... 350%!!!
 
Παρά την απάντηση μας για αποκατάσταση της αλήθειας ο κ. Τσαρπαλής συνέχισε.

Τον καλέσαμε, λοιπόν, να δώσει στη δημοσιότητα τις προσφορές που επικαλείτο, για να φανεί τι προσφορές  είχε ζητήσει.

Όταν τις δημοσίευσε του επισημάναμε-καλώντας τον, συνάμα, να σταματήσει να σπιλώνει αιρετούς και εργαζόμενους- ότι κάνει λάθος γιατί τα στοιχεία που έδωσε δεν ήταν συγκρίσιμα με αυτά της προσφοράς με την οποία ο δήμος έκανε τελικά τη συγκεκριμένη προμήθεια και τοποθέτηση και ότι για να είναι συγκρίσιμες οι προσφορές πρέπει να αναφέρονται υλικά, με τις ίδιες προδιαγραφές, στις ίδιες εργασίες κλπ.

Τότε ανέλαβε να συνεχίσει την προσπάθεια η «Ενωμένη Πόλη»- η παράταξη, που ο κ. Τσαρπαλής έφτιαξε μαζί με τον κ. Κωνσταντάτο-εκδίδοντας  δελτίο τύπου με τον τίτλο: « Φωνάζει ο δήμαρχος, Χρ. Κορτζίδης, να φοβηθεί ο νοικοκύρης».
Για την αποκατάσταση-μια ακόμα φορά-της αλήθειας:

Η προσφορά της εταιρείας FORMULA ΑΕ, στον κ. Τσαρπαλή, αφορά μόνο την προμήθεια συγκεκριμένων ειδών πυρασφαλείας. Δεν αφορά, όπως είχαμε επισημάνει, και τα απαραίτητα υλικά, τα αναλώσιμα και τις εργασίες για την τοποθέτηση τους, στο συγκεκριμένο χώρο.
   
Ζητήσαμε, λοιπόν, προσφορά από τη FORMULA ΑΕ με όλα τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν και όλες τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν για την  «προμήθεια και τοποθέτηση υλικών πυρασφαλείας  για το κλειστό δημοτικό γυμναστήριο Ολυμπίας». Αυτή ανέρχεται στις 9.744,06 Ευρώ με το ΦΠΑ.

Η προμήθεια και τοποθέτηση, που υλοποιήθηκε από το Δήμο  ''υπερτιμημένη" κατά 350% σύμφωνα με τους Τσαρπαλή- Κωνσταντάτο), ανήλθε στα 9.495,60 Ευρώ με το ΦΠΑ.  

 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ  FORMULA AE ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου