Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Ξεπούλημα και «γαλάζιο» παρασκήνιο στην Αργυρούπολη

Την ώρα που ολοκληρώνονται οι διαδικασίες για το χάρισμα - ξεπούλημα του πρώην αεροδρομίου...

Την ώρα που η κυβέρνηση αποφάσισε να βάλει «λουκέτο» στα πολυϊατρεία του ΕΟΠΥΥ μεταξύ των οποίων και του υποκαταστήματος της Αργυρούπολης...

...Μεγα"γαλάζιο" στέλεχος της τοπικής κοινωνίας, επιδίδεται σε αγώνα προσέλκυσης ψήφων υπέρ της Ενωμένης Πόλης και του κ. Κωνσταντάτου, επικαλούμενος εντολή της Νέας Δημοκρατίας και απειλώντας με διαγραφές.
 
Κι αυτά όταν (επισήμως) η μεν Συγγρού διακηρύσσει ότι δεν θα δώσει χρίσματα, ούτε θα στηρίξει, ο δε κ. Κωνσταντάτος σκίζει όλα τα καλσόν της ανεξαρτησίας του.



Επώνυμη καταγγελία που δημοσιεύτηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, μιλά για τηλεφωνήματα προς ψηφοφόρους του κυβερνώντος κόμματος, που τους καλεί να στηρίξουν την δημοτική παράταξη Ενωμένη Πόλη καθώς αυτή είναι η γραμμή του κόμματος.

Στο διάλογο εμπλέκονται και άλλοι παράγοντες του κυβερνώντος κόμματος εκφράζοντας την αγωνία τους για τις σκοπιμότητες τέτοιων ενεργειών (δείτε εδώ και την παρέμβαση του κ. Τ.Κορίλλη)! Δεν παραλείπουν και υπονοούμενα του στυλ "καληνύχτα σας και ραντεβού στην κάλπη"...

Δεν διστάζει να εκβιάζει συνειδήσεις και κομματικούς πατριωτισμούς το μεγα"γαλάζιο" στέλεχος, την ώρα του ξεπουλήματος των δημοσίων αγαθών.

Οπότε δικαιούμαστε να υποθέσουμε ότι "είναι πολλά τα λεφτά" και να αναφωνήσουμε :

"Καμία αυταπάτη. Το καλό θα νικήσει"...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου