Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Με ψηφοφορία των μελών ο επικεφαλής της Ριζοσπαστικής Κίνησης Πολιτών ΒΒΒ


Στην ανάδειξη επτά υποψηφίων για τη θέση του επικεφαλής του συνδυασμού κατέληξε την Κυριακή η ανοιχτή συνέλευση της Ριζοσπαστικής Κίνησης Πολιτών Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Οι υποψήφιοι αυτοί είναι (με αλφαβητική σειρά): Γιώργος Βήχας (επικεφαλής του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού), Σταμάτης Κοιλάκος (ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς), Γιώργος Κότσαλης (διευθυντής Β” χειρουργικής κλινικής στο νοσοκομείο«Η Αγία Ολγα»), Δημήτρης Κωσταράκος (πρώην πρόεδρος της ΕΛΜΕ Νότιας Αθήνας), Δημήτρης Ματθαίου (ηλεκτρολόγος μηχανικός), Θανος Ματόπουλος (μέλος της Συνέλευσης Εθελοντών του Κάμπινγκ Βούλας) και Αντώνης Σπανολιός (μέλος της Κίνησης Πολιτών Ενάντια στα Χαράτσια).

Ακόμη, με μια ανοιχτή διαδικασία προτάθηκαν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.
Με νέα συνέλευση της Κίνησης (πιθανόν σε δύο εβδομάδες, οπωσδήποτε όμως εντός του Φεβρουαρίου)  θα αναδειχθεί με μυστική καθολική ψηφοφορία των μελών της Κίνησης ο επικεφαλής του συνδυασμού. Ο κατάλογος των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων θα σχηματιστεί μετά από συζήτηση και συναπόφαση των μελών. Σημειωτέον, ότι ο κατάλογος των υποψηφίων (επικεφαλής και συμβούλων) θα κλείσει τρεις ημέρες πριν τη διεξαγωγή της συνέλευσης. Στο διάστημα αυτό ενδέχεται να τροποποιηθεί ο τελικός κατάλογος των υποψηφίων. Άλλωστε, ορισμένοι εκ των προταθέντων (Βήχας, Κωσταράκος) δεν ήταν παρόντες για να αποδεχτούν ή να απορρίψουν την πρόταση.

Τη συνέλευση της Κυριακής παρακολούθησε και ο δημοτικός σύμβουλος στα 3Β με την παράταξη Καπετανέα, Γιάννης Σκουμπούρης που του προτάθηκε να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της Ριζοσπαστικής Κίνησης.
Επίσης ως παρατηρητής τη συνέλευση παρακολούθησε και ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Διονύσης Κοντονής.


Πηγή : infonotia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου