Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Ενέργειες στελεχών εκθέτουν κόμμα και ψηφοφόρους !!

Αυτό εδώ το blog δεν είναι άχρωμο και άοσμο...
Έχει σαφέστατο αντιμνημονιακό-αντικαλλικρατικό και αγωνιστικό-κινηματικό πρόσημο...

Με αυτή την έννοια μας ενδιαφέρει να συμβάλλουμε στην αλληλεγγύη της κοινωνίας στα νότια προάστια, να ενισχύσουμε στην οργάνωση των λαϊκών αντιστάσεων, να συνδράμουμε σε κάθε κοινωνική προσπάθεια για την ανατροπή της αντικοινωνικής πολιτικής της λιτότητας και της μονόπλευρης θυσίας...

Με αυτή την έννοια δεν μας αφορούν οι γκλαμουροφιέστες και τα γκαλά που ενισχύουν την κοινωνική αδράνεια ή την απολιτικοποίηση, οδηγώντας μερίδα της κοινωνίας στην αγκαλιά αντικοινωνικών φασιστικών μορφωμάτων...
Δεν μας αφορούν οι μετεγγραφές στα πλαίσια του καταρρέοντος μνημονιακού μπλοκ της κεντρικής ή τοπικής πολιτικής σκηνής...
Τους αντιμετωπίζουμε ως έναν κωμικό θίασο που όμως οδήγησε το λαό μας να βιώνει σήμερα μια τραγωδία...

Μας αφορούν όμως τα τεκταινόμενα στα πλαίσια του πρώην ή νυν μνημονιακού-καλλικρατικού μπλοκ στο βαθμό που αναπτύσσονται φυγόκεντρες δυνάμεις και αλλάζουν οι συσχετισμοί υπέρ των υγιών κοινωνικών δυνάμεων και της ανατροπής και σε κεντρικό, και σε τοπικό επίπεδο.
Με αυτή την έννοια θεωρήσαμε χρήσιμη την αναδημοσίευση του κειμένου που ακολουθεί και το αλιεύσαμε εδώ.


Μία φωτογραφία 1000 λέξεις!!!

Κοινή παρουσία στην κοπή της Βασιλόπιτας της παράταξης της Αντιπολίτευσης στο Δήμο μας είχαν οι κ.κ. Τσαρπαλής, πρώην Δήμαρχος Αργυρούπολης, Τογρίδης πρώην Δημοτικός Σύμβουλος, ο φερόμενος ως υποψήφιος Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης με την Ν.Δ και πρώην Πολιτευτής της Δημοκρατικής Συμμαχίας Μιχάλης Γαζής και ο Γιώργος Βάλλας, γ.γ ΟΝΝΕΔ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, Κοινοτικός Σύμβουλος Αργυρούπολης με την παράταξη Νάσου Σπυρόπουλου, γιός του Προέδρου της Τ.Ο ΝΔ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ.

Το τι θα πράξουν οι παραπάνω κύριοι στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές αφορά αυτούς και μόνο.

Όμως ως τοπικά στελέχη τα οποία εκπροσωπούν έναν συγκεκριμένο πολιτικό φορέα όπως η Νέα Δημοκρατία, μας επιτρέπεται να απευθύνουμε τα ακόλουθα ερωτήματα:

1. Άλλαξε κάτι στην πολιτική ατζέντα της ΝΔ όσον αφορά την υποψηφιότητα του κ. Μιχάλη Γαζή ως υποψήφιου Δημάρχου στο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης, όπως διέρρεε στον τύπο? (δείτε εδώ το σχετικό άρθρο)

2. Μήπως η ΝΔ εκχωρεί την υποψηφιότητα Γαζή στον συνεργάτη του πρώην Υπουργού του ΠΑΣΟΚ Τάσου Μαντέλη, «αγαπημένο παιδί» του Γιώργου Παπανδρέου και υποψηφίου με το επίσημο χρίσμα του ΠΑΣΟΚ στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010?

3. Τα υπόλοιπα στελέχη καθώς και οι απλοί ψηφοφόροι της ΝΔ είναι ενήμεροι και τάσσονται υπέρ αυτών των κινήσεων?

Εν αναμονή απαντήσεων λοιπόν….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου