Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

η Ρι.Κι.Π. Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης για τις συλλήψεις στον Ωροπό

Την Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου συνελήφθησαν ο Δήμαρχος Ωρωπού, έξι δημοτικοί σύμβουλοι και δύο πολίτες επειδή αντιδρούσαν μαζί με πλήθος συμπολιτών τους στις αυξήσεις των τιμών των διοδίων που επιβαρύνουν υπέρμετρα ειδικά τους κατοίκους της περιοχής προς όφελος των μεγαλοεργολάβων.

Οι συλλήψεις έγιναν στα πλαίσια της τρομοκράτησης των πολιτών και με αστήριχτες κατηγορίες σε βάρος τους ενώ οι διώξεις που τελικά ασκήθηκαν αφορούν πλημμελήματα για διατάραξη κοινής ειρήνης και ασφάλειας συγκοινωνιών (!!!).


Όσο οι πολιτικές εξαθλίωσης του λαού θα προχωρούν τόσο θα εντείνονται και τα μέτρα καταστολής. Εμείς όμως θέλουμε να τους δηλώσουμε κατηγορηματικά ότι βία δεν εξασκούν οι πολίτες που αγωνίζονται για το αυτονόητο δικαίωμα της επιβίωσης. Βία είναι  η καθημερινή καταλήστευση του κόσμου από τα διόδια της απάτης, βία είναι οι καθημερινές αυτοκτονίες συνανθρώπων μας,  βία είναι η διάλυση της δημόσιας υγείας και παιδείας, το ξεπούλημα της χώρας, βία είναι η βάρβαρη ανεργία και η καταστροφή της ζωής των συμπολιτών μας από τους ολιγάρχες και το διεφθαρμένο πολιτικό προσωπικό.

Καλούμε τους δημότες της περιοχής μας να είναι σε εγρήγορση γιατί οι καταστροφικές μνημονιακές πολιτικές και η καταστολή δεν γνωρίζουν γεωγραφικά όρια. Είμαστε αποφασισμένοι σαν Κίνηση να αντισταθούμε σε κάθε προσπάθεια υποβάθμισης της ζωής μας αλλά και ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας της περιοχής μας. Η κοινωνία έχει το δίκιο με το μέρος της, θα το υπερασπιστεί και θα το κερδίσει.
 
Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης
Ομάδα Επικοινωνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου