Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

για τις ανάγκες όλων μας, στο πλευρό του Χρήστου Κορτζίδη η Μαρία Πετράκη

γράφει η Μαρία Πετράκη *

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,

Σας απευθύνομαι ως νέος άνθρωπος, νέα επιστήμονας και νέα γυναίκα που γεννήθηκε, μεγάλωσε στο δήμο μας και νοιάζεται ειλικρινά για αυτόν.
 
Επειδή η Τοπική Αυτοδιοίκηση οφείλει να παράγει πολιτική και να μεριμνά για τις ανάγκες όλων μας, σας καλώ να στηρίξουμε όλες και όλοι μαζί στις δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου για δήμαρχο της πόλης μας τον Χρήστο Κορτζίδη.
 
Είναι η καλύτερη επιλογή για την βιώσιμη-αειφόρο ανάπτυξη και την πρόοδο του Δήμου μας, διότι:
 
- Προέβλεψε με διορατικότητα τις καταστροφικές συνέπειες της κρίσης και ανέπτυξε εγκαίρως τις κατάλληλες συνεργασίες και δομές κοινωνικής αλληλεγγύης, στηρίζοντας τους περισσότερο ευάλωτους συμπολίτες μας.
 
- Απέδειξε στην πράξη ότι διαθέτει ηθικό πλεονέκτημα και πίστη σε μια συλλογική προσπάθεια που μπορεί να εγγυηθεί στην παρούσα φάση ένα κίνημα αντίστασης, αγώνα, ελπίδας και αισιοδοξίας για να αποτρέψουμε την άνευ όρων παράδοση του χώρου του τέως αεροδρομίου του Ελληνικού, βορρά στα ιδιωτικά συμφέροντα και στο κέρδος, αγνοώντας τις ανάγκες των πολιτών και το κοινωνικό όφελος σήμερα και στο μέλλον.
 
- Διαθέτει την απαραίτητη κοινωνική ευθύνη, την εμπειρία και ικανότητα να είναι αυτός που μαζί με το νεοεκλεγμένο Δημοτικό Συμβούλιο και την ενεργή παρουσία της Κοινωνίας θα συμβάλλουμε στη διαμόρφωση ενός Νέου Ποιοτικού Δικτύου Κοινωνικής Στήριξης και Ανάπτυξης για όλους τους πολίτες του ενιαίου Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης.
 
- Θα αγωνιστούμε μαζί του για να αποτραπεί ο περαιτέρω μαρασμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και να ακυρωθεί στην πράξη η προσπάθεια μετατροπής της σε δημοσιονομικό μηχανισμό φορολόγησης των πολιτών και ιδιωτικοποίησης των δημόσιων αγαθών και κοινόχρηστων χώρων.
 
Πεποίθησή μου είναι πως μπορούμε όλοι μαζί, να αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, να υπηρετήσουμε με σεβασμό τον Άνθρωπο ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες του και να οραματιστούμε μια πόλη με αμεσοδημοκρατικούς θεσμούς που θα παρέχουν τη δυνατότητα στον δημότη να είναι πολίτης και όχι υπήκοος.
 
Με εκτίμηση,
 
* Υποψήφια Διδάκτωρ Κοινωνικής Πολιτικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου