Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

στήριξη στην παράταξη του Χρήστου Κορτζίδη από το Νίκο Σπυρόπουλο

γράφει ο Νίκος Σπυρόπουλος *

Φίλες και Φίλοι,

Σήμερα στη χώρα μας επιβάλλεται πάνω στις λέξεις “Προσφορά, Συνέπεια και Αλληλεγγύη” να εμπνευστούν όλοι αυτοί που θέλουν να ασχοληθούν με τα κοινά. Η ανάληψη της δημοτικής αρχής δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να αποτελεί αυτοσκοπό. Ο τίτλος όποιου εκλεγεί Δήμαρχος, όποιου εκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλος, πρέπει να είναι ο τίτλος του “υπηρέτη των επιδιώξεων και των προσδοκιών όλων μας”.

Οι εξαγγελίες μεγάλων προγραμμάτων και σχεδίων προϋποθέτουν μια οικονομική πραγματικότητα που με δεδομένη τη σημερινή μας κατάσταση φαντάζει
αδύνατη. Η οικονομική κρίση έχει ισοπεδώσει τα πάντα. Το παρελθόν είναι πρόσφατο. Η φαυλότητα, η πολιτική ανικανότητα, το συμφέρον και το πολιτικό ρουσφέτι βύθισαν τη χώρα σε μια ανέξοδη πορεία.

Οι καταστάσεις αυτές έσβησαν το όνειρο, έσβησαν την ελπίδα. Στο μυαλό μας έρχονται εποχές που στιγμάτισαν την οικονομία μας, στιγμάτισαν την κοινωνία μας. Ένα μόνο επιδιώκουμε. Όλα αυτά να περάσουν ανεπιστρεπτί, να μην τα ξαναβιώσουμε ποτέ.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να αναδείξει καταξιωμένους και συνάμα υπεύθυνους υποψηφίους. Σήμερα απαιτούνται χαμηλοί τόνοι από όλους μας. Επιβάλλεται να λειτουργήσουμε στη βάση ευρύτερων κοινωνικών συγκλίσεων, απελευθερωμένων από κομματικές αγκυλώσεις του παρελθόντος. Οι σωστές επιλογές μας δυναμώνουν.

Η εγγύηση για όλα τα παραπάνω είμαστε “Μόνο Εμείς”.
 
Ας το πιστέψουμε και ας το κάνουμε πράξη! 
Ανατροπή του κατεστημένου και των μνημονιακών εκφραστών του τώρα!
Δεσμεύομαι απέναντί σας. Δεσμεύομαι με αγώνα ζωής.
Στηρίζω ξεκάθαρα την παράταξη του Χρήστου Κορτζίδη “Δημοτική Συνεργασία Ελληνικού – Αργυρούπολης”.

* Μέλος του ΔΣ του ΟΝΑΔΕΑ
π. Δημοτικός Σύμβουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου