Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Επικοινωνιακές προβοκάτσιες στα νότια προάστια

Με ένα χυδαιογράφημα το "silvercity" (γνωστό επικοινωνιακό μέσο του κ.Κωνσταντάτου και αδερφάκι του διαπλεκόμενου "vimaonline") επιχειρεί να θολώσει το έλλειμμα αντικυβερνητικής και διεκδικητικής στάσης των τοπικών πολιτευτών και "ενημερωτικών" παπαγάλων του μνημονίου και της εθνικής καταστροφής.

Παραθέτουμε τον "ηλικιακό" αχταρμά του "silvercity", προειδοποιώντας τον αναγνώστη για τις ενδεχόμενες στομαχικές και πνευματικές διαταραχές που προκαλεί :


"Πρώτος το τόλμησε ο Αλέκος Αλαβάνος το 2006. Εκανε βουτιά στην κομματική επετηρίδα και επέλεξε έναν 32άρη ως υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθώντας το ρεύμα της εποχής κατεβάζει στις τωρινές δημοτικές εκλογές έναν 34χρονο υποψήφιο για τη δημαρχία της πρωτεύουσας, του μεγαλύτερου δήμου της χώρας.
Η κουρασμένη κοινωνία από τα πάσης φύσεως οπισθοδρομικά κατεστημένα της πολιτικής σε κεντρικό και σε τοπικό επίπεδο, απαιτεί πλέον καθολική ανανέωση. Και φαίνεται ότι η απάντηση βρίσκεται στη γενιά των 30ριδων που ήδη βγαίνουν μπροστά με τόλμη, αποφασιστικότητα και σύγχρονες αντιλήψεις.
Ετσι, εκτός της Αθήνας, στον Αλιμο κατεβαίνει ως υποψήφιος δήμαρχος ο 35χρονος Ανδρέας Κονδύλης, στη Γλυφάδα ο 34χρονος Γιώργος Παπανικολάου και στο Ελληνικό-Αργυρούπολης ο 36χρονος Γιάννης Κωνσταντάττος".

Ας αφήσουν τα προβικατόρικα, γιατί ο λαός μας ζει στο πετσί του τα αποτελέσματα του κατεστημένου που και ονοματεπώνυμο έχει, και παπαγαλάκια, και κατά τόπους ορντινάτσες !

Πρώτον γιατί στο δήμο της Αθήνας και το 2006 και τώρα ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν-είναι αριστερός.


Δεύτερον γιατί τα πάσης φύσεως παπαγαλάκια δεν είναι σε θέση να ερμηνεύουν τις εκάστοτε επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ.


Τρίτον γιατί η εναντίωση στο κατεστημένο δεν σχετίζεται με την ηλικία ή με τα μεταπτυχιακά - αυτοί οι μεταμοντέρνοι νεοφιλελεύθεροι που κυβέρνησαν και συγκυβερνούν και σήμερα την πτωχευμένη Ελλάδα κατέχουν και τα δύο.


Τέταρτον γιατί εκφραστές του κατεστημένου στους τρεις περί το πρώην αεροδρόμιο δήμους είναι ακριβώς η τριάδα Κονδύλη, Κωνσταντάτου, Παπανικολάου.


Πέμπτον γιατί το κατεστημένο δεν είναι αφηρημένη έννοια σε πληθυντικό αριθμό, αλλά σύνολο συμφερόντων και πολιτικών που καταδίκασαν τους Έλληνες στην ανεργία, σε μισθούς-συντάξεις πείνας, σε λουκέτα στα μαγαζιά και οικονομική καταστροφή.

Έκτον γιατί κανείς από τη συγκεκριμένη τριάδα δεν αντιδρά στο πλιάτσικο που επιχειρείται από το οικονομικό και πολιτικό κατεστημένο στη δημόσια περιουσία με αιχμή του δόρατος το πρώην αεροδρόμιο και την παραλία.


Αν εκφραστές αυτού του κατεστημένου δεν είναι ο ευρωβουλευτής του κυβερνώντος κόμματος του Σαμαρά σήμερα και ο εκλεκτός του Γ.Παπανδρέου το 2010, τότε ποιος είναι ;


Ας δούμε αυτά τα 3 πουλέν που αναφέρονται ονομαστικά στο ρυπογράφημα (του αριστερού Γαβριήλ Σακελλαρίδη προφανώς ξεχνούν το ονοματεπώνυμο) να συγκρούονται με το κατεστημένο που οδήγησε την κοινωνία στην καταστροφή και την απόγνωση.
Μέχρι τότε κείμενα σαν κι αυτό θα αποτελούν μνημείο προβοκάτσιας και γκεμπαιλισμού.


                                                                                    ΣΥΡΙΖΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου