Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

φιλελεύθερες κωλοτούμπες και στο Άγιο Δημήτριο

ΟΙ ΦΙΛΤΑΤΟΙ "ΔΕΞΙΟΙ" ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΜΗΠΩΣ ΘΑ  ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ  "ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ" που "υποψιάζεται" ότι κάνει η Δήμαρχος?


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ  ΤΟ 2010 :

"Ακόμα τρία ηχηρά ονόματα στηρίζουν το Νίκο Λαζαρόπουλο με τη συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο της "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ"  Προσχώρηση Αδαμόπουλου. Ο Δημοτικός Σύμβουλος Αναστάσιος Αδαμόπουλος αποδέχτηκε πρόταση του Δημάρχου Νίκου Λαζαρόπουλου να είναι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της Ανεξάρτητης Δημοτικής Συσπείρωσης στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Προηγήθηκε συνάντηση των δυο αντρών και φίλων την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου και την επομένη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ο κ. Αδαμόπουλος αφού ευχαρίστησε τον μέχρι τότε επικεφαλής της παράταξής του Δημοτική Δημιουργική Συνεργασία κ. Βασίλη Γιαννακόπουλο για τη μέχρι τώρα συνεργασία τους, φίλους και φίλες της παράταξης. Και ο Μιχαλόπουλος στο πλευρό του Λαζαρόπουλου. Το ιστορικό στέλεχος της ευρύτερης φιλελεύθερης παράταξης Αναστάσιος Μιχαλόπουλος μετά από διάλογο που είχε με το Δήμαρχο Νίκο Λαζαρόπουλο για το παρόν και το μέλλον του Δήμου αποφάσισε να προσχωρήσει στην παράταξή του και θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές".


  ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ 2014 :

  "Με χαρά ανακοινώνω ότι στις προσεχείς εκλογές θα έχουμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε με δύο συμπολίτες μας με μακρά και ουσιαστική συμμετοχή στα αυτοδιοικητικά θέματα της πόλης μας.
Πρόκειται για τον εν ενεργεία Δημοτικό Σύμβουλο κ. Αναστάσιο Αδαμόπουλο και τον πρώην Δημοτικό Σύμβουλο κ. Αναστάσιο Μιχαλόπουλο, που ενώνουν και τη δημιουργική τους διάθεση και τις αγωνίες τους για την πόλη με τις δικές μας. Και μαζί τους θα δώσουμε τη μάχη για τη νίκη στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου. Νίκη που θα είναι για την πόλη μας, τον Άγ. Δημήτριο. Μαρία Ανδρούτσου".

ΚΑΘΕ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ???




                                                      Διονυσόπουλος Γιάννης.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου