Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ : για τα αποτελέσματα του α΄ γύρου και για την αναμέτρηση της 25ης Μαΐου

Στις εκλογές της Κυριακής 18ης Μαΐου η δημοτική μας κίνηση πέτυχε μια πολύ σημαντική αύξηση της εκλογικής της δύναμης. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλες και όλους τους συμπολίτες μας για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν. Δεσμευόμαστε ότι από καλύτερη θέση και με μεγαλύτερες δυνάμεις θα συνεχίσουμε ανυποχώρητα, μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο, τους αγώνες μας για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας.

Δώσαμε έναν αγώνα συλλογικό και ενωτικό, με “όπλο” τις θέσεις μας, το πρόγραμμά μας, τους αγώνες μας και το όραμά μας για έναν δήμο δίπλα στους ανθρώπους, για μια πόλη μέσα στη ζωή. Αντιπαραθέσαμε τις δικές μας αξίες και πολιτικές πρακτικές. Αυτές αναγνώρισαν και εμπιστεύτηκαν χιλιάδες συμπολίτες μας.

Δεν καταφέραμε το μεγάλο μας στόχο για την ανατροπή του πολιτικού σκηνικού στον Άλιμο. Οι αντίπαλοι του β’ γύρου, κ.κ. Κονδύλης και Ορφανός, πορεύτηκαν μαζί τα προηγούμενα χρόνια. Ήταν εκείνοι που άφησαν ανυπεράσπιστη τη δημόσια περιουσία (παραλία, Πανί, Τράχωνες, Ρώμα) και που σχεδίασαν από κοινού την πολιτική τους. Όποιος και να εκλεγεί, εμείς θα αγωνιστούμε ως υπεύθυνη και δυναμική αντιπολίτευση υπηρετώντας την κοινωνία του Αλίμου.
Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στους συμπολίτες που μας ψήφισαν. Έχουν την κρίση και την ικανότητα να αποφασίσουν τη στάση που θα επιλέξουν στις εκλογές της Κυριακής.

Η μάχη συνεχίζεται στην Περιφέρεια Αττικής. Μια μάχη καθοριστικής σημασίας που αφορά άμεσα την πόλη μας αλλά και την ευρύτερη περιοχή (πρ. Αεροδρόμιο, παραλιακό μέτωπο). Η μόνη δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί την προάσπιση των συλλογικών μας συμφερόντων είναι η «Δύναμη Ζωής – Ρένα Δούρου».

Στις 25 Μαΐου δίνουμε δυναμικά το παρόν στις εκλογικές μάχες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου