Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ....ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΤΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ!!

Σ΄ ένα ανελέητο πόλεμο φαιάς προπαγάνδας έχουν επιδοθεί, το τελευταίο 24ωρο τα συστημικά μέσα και τα λαθρόβια μπλογκς της διαπλοκής.

Κάτω από την καθοδήγηση πολιτικο - οικονομικών
κέντρων που προσπαθούν να μειώσουν το κύρος του Δημάρχου Κορτζίδη, για ν΄ανοίξουν δρόμο στα συμφέροντα που εξυπηρετούν, σπέρνονται ειδήσεις του τύπου "σε αργία ο Κορτζίδης" ή δημοσιεύονται δήθεν μετρήσεις ανώνυμες όπως πχ "πέρασε μπροστά ο Κωνσταντάτος".   Θέλουν να δημιουργήσουν στον κόσμο την εντύπωση ότι ο Κορτζίδης δίνει μια μάχη χαμένη.

Είναι βέβαιο ότι εξελίσσεται μια προσπάθεια παρέμβασης στην εκλογική διαδικασία που θα πέσει στο κενό καθώς ο Χρήστος Κορτζίδης θα είναι μακράν μπροστά στις εκλογές της 18ης Μαΐου.

Κυριακή κοντή γιοτή. Παπαγαλάκια και κόρακες των μέσων σε λίγα 24ωρα θα διαψευστούν οικτρά.

Όλα δείχνουν πως ο Χρήστος Κορτζίδης έχει κερδίσει την εκτίμηση και το σεβασμό των δημοτών με τη φιλότιμη, σεμνή, καθημερινή παρουσία του για χρόνια στα δημοτικά πράγματα.

Όσοι πιστεύουν πως με γκαιμπελικές μεθόδους θα κερδίσουν, λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο - λαό. Που θα τους στείλει με την ψήφο του εκεί που τους αξίζει. .

Στις λίγες ώρες που μένουν μέχρι τις κάλπες ας προσπεράσει καθένας τις ψευτιές και της συκοφαντίες εκείνων που νομίζουν πως ο κόσμος τρώει κουτόχορτο.

Οι πολίτες ψύχραιμα και σταθερά να δώσουν την απάντησή τους ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου