Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ "ΜΕΤΕΧΩ" Ριζοσπαστικής – Οικολογικής κίνηση Πολιτών ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αγαπητές συνδημότισσες και συνδημότες. Η δημοτική παραταξή μας την προηγούμενη Κυριακή των εκλογών 18/05/2014 έδωσε μια καθαρή και ελπιδοφόρα εκλογική μάχη.

Η παράταξή μας υπερδιπλασίασε την δύναμη της (σε ψήφους), και εξέλεξε 3 δημοτικούς συμβούλους έτοιμους να υπερασπιστούν τα συμφέροντα του Δήμου και των Δημοτών.
Τα μέλη και τα στελέχη της Ριζοσπαστικής – Οικολογικής Κίνησης Πολιτών “ΜΕΤΕΧΩ” ευχαριστούν θερμά τους συμπολίτες μας, που επέλεξαν, στήριξαν , εμπιστεύτηκαν και τίμησαν με την ψήφο τους , την αριστερή προοπτική στον Δήμο μας.

Η παράταξη μας υπόσχεται και δεσμεύεται δημόσια, ότι θα αγωνισθεί με την ενισχυμένη παρουσία της στο Δημοτικό Συμβούλιο να υλοποιηθούν οι δίκαιες διεκδικήσεις των δημοτών, των τοπικών κινημάτων και των συνδικαλιστικών και επαγγελματικών φορέων, ώστε ο Δήμος μας να αλλάξει προσανατολισμό, επιλογές και φυσιογνωμία. 

Προτεραιότητες μας
-η διατήρηση και επέκταση των δομών αλληλεγγύης στους συμπολίτες μας που πλήττονται από την καταστροφική πολιτική των μνημονίων.
-η υπεράσπιση των κοινωνικών και εργασιακών κατακτήσεων
-η αγωνιστική αντίσταση στις διαλυτικές ρυθμίσεις για τη διαθεσιμότητα, τις απολύσεις, και τις μειώσεις των μισθών.
-η διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του Δήμου

Διαβεβαιώνουμε τους συμπολίτες μας ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για να γίνει ο Δήμος μας, πρότυπο τοπικο-διοικητικής αυτονομίας, ανθρώπινης πόλης, ποιότητας ζωής, αναβαθμισμένης καθαριότητας, πολιτισμικής ανέλιξης, οικολογικής ανάτασης, συμμετοχικής προσπάθειας, ίσων ευκαιριών για όλους, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ευαισθησία για τους νέους ανθρώπους αλλά και έντονα προστατευτικός για τις περιθωριοποιημένες ηλικίες των νηπίων, των γηρατειών και των μονογονεϊκών οικογενειών.

Καλούμε όλους τους ενεργούς πολίτες του Αγίου Δημητρίου να πλαισιώσουν και να συμμετάσχουν στις λειτουργίες της δημοτικής μας κίνησης, δημιουργώντας έναν αυτοδιοικητικό χώρο αλληλεγγύης και συμμετοχής.

Καλούμε τους συνδημότες μας να συμμετέχουν δυναμικά στις εκλογές της 25ης Μαίου γιατί είναι οι πιο σημαντικές των τελευταίων δεκαετιών για την χώρα και να στηρίξουν


Γνωρίζουμε ότι οι ενεργοί πολίτες που συντάχτηκαν μαζί μας και ψήφισαν τον συνδυασμό μας , έχουν ριζοσπαστικό και αντιμνημονικό προσανατολισμό, διέπονται από οικολογικές, προοδευτικές , αντιφασιστικές και αντιρατσιστικές αξίες, και με βάση αυτές θα καθορίσουν τη στάση τους στην Δημοτική εκλογική αναμέτρηση την Κυριακή.

Πηγή
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου