Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Αλ. Τσίπρας: Σύντομα η ΕΡΤ θα επιστρέψει στην υπηρεσία της δημοκρατίας και του λαού - 10 φωτογραφίες από τον Μάριο Λώλο

Την υπόσχεση ότι σύντομα η ΕΡΤ θα επιστρέψει καλύτερη, στην υπηρεσία της δημοκρατίας και του λαού, έδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Τσίπρας, μιλώντας χθες το απόγευμα στη συγκέντρωση έξω από το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, για τον έναν χρόνο από το "μαύρο" στη δημόσια ραδιοτηλεόραση.


Ο Αλ. Τσίπρας, έκανε λόγο για ένα "κακέκτυπο της ΥΕΝΕΔ" που εγκαταστάθηκε στο Ραδιομέγαρο και χαρακτήρισε την απόφαση της κυβέρνησης Σαμαρά να βάλει μαύρο στην ΕΡΤ "μια αντιδημοκρατική εκτροπή, ένα πραξικόπημα απέναντι στην πλουραλιστική ενημέρωση, τον πολιτισμό, την εργασία, την ίδια τη δημοκρατία".

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ιδιαίτερα ότι "από την πρώτη στιγμή ένα γιγάντιο κίνημα αλληλεγγύης και συμπαράστασης από εργαζόμενους και ανέργους σε όλη την Ελλάδα μετέτρεψε την ΕΡΤ από δημόσια συχνότητα σε σύμβολο αγώνα, αλληλεγγύης, αυτοδιαχείρισης, υπεράσπισης της δημοκρατίας και του πολιτισμού".

"Αυτοί που περισσεύουν σ' αυτόν τον τόπο είναι όσοι θέλουν να εμποδίσουν τη δημοκρατία, την εργασία, την αξιοπρέπεια. Μεγάλο μπράβο στους εργαζόμενους της ΕΡΤ που με αυταπάρνηση δίνουν τον αγώνα αλλά και τις καθαρίστριες που δίνουν των αγώνα για την αξιοπρέπεια τους και η μνημονιακή κυβέρνηση τις στέλνει στο νοσοκομείο. Την απάντηση όμως θα την πάρουν θα ενωθούμε για να φτάσουμε στη μεγάλη νίκη του λαού μας", πρόσθεσε ο Αλ. Τσίπρας.

Πηγή

Ακολουθούν άλλες εννιά στιγμές αποτυπωμένες με το φακό του Μάριου Λώλου :

 
 

 

 

 
Την υπόσχεση ότι σύντομα η ΕΡΤ θα επιστρέψει καλύτερη, στην υπηρεσία της δημοκρατίας και του λαού, έδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Τσίπρας, μιλώντας σήμερα το απόγευμα στη συγκέντρωση έξω από το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, για τον έναν χρόνο από το "μαύρο" στη δημόσια ραδιοτηλεόραση. - See more at: http://left.gr/news/al-tsipras-syntoma-i-ert-tha-epistrepsei-stin-ypiresia-tis-dimokratias-kai-toy-laoy#sthash.AxJF6v9z.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου