Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Ελληνικό - Αργυρούπολη : συνεχίζεται αμείωτος ο βρώμικος πόλεμος

Τα στελέχη της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ συμπεριλαμβανομένου του κ. Κωνσταντάτου, συνεχίζουν και μετά τις εκλογές την ίδια ταχτική λασπολογίας απέναντι στη δημοτική αρχή του Χρήστου Κορτζίδη.
 
Στην αρχή κατασκεύασαν ένα σενάριο για το καλοκαιρινό camp. Διαψεύστηκαν. Στη συνέχεια κατασκεύασαν άλλο σενάριο σχετικά με τα πρόστιμα στους μικροπωλητές. Και αυτό ψέμμα ήταν. (Αναλυτικότερα δείτε εδώ, κι άλλη λάσπη από την Ενωμένη Πόλη).

Από χθες ήδη "παίζουν" το σενάριο πόσο ακριβά στοιχίζει η ελεύθερη δημοτική παραλία του Αγίου Κοσμά. Για να μας δώσουν να καταλάβουμε ότι η παραλία είναι περιττή και ότι με αυτά τα χρήματα μπορούν να στηριχθούν άλλες δράσεις και δομές του Δήμου. Καμιά σκέψη για διεκδίκηση από την κεντρική εξουσία.

Τώρα προαναγγέλλουν νέο οχετό λάσπης, με δήθεν αποκαλύψεις που θα κάνουν μετά την 1η Σεπτέμβρη που θα αναλάβουν τη διοίκηση του Δήμου.


Ο στόχος τους είναι ολοφάνερος. Προσπαθούν να στρέφουν την προσοχή όσο περισσότερου κόσμου μπορούν, όχι στο τι θα κάνουν αυτοί ως διοίκηση του Δήμου, αλλά στο τι έκανε η διοίκηση του Χρήστου Κορτζίδη. Φαίνεται ότι συνειδητοπούν ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα όπως έλεγαν προεκλογικά, τάζοντας στους πάντες τα πάντα και φορτώνοντας όλα τα στραβά στον Κορτζίδη.

Όμως το ψέμμα έχει κοντά ποδάρια. Ο κόσμος θα τους δώσει περιθώριο μερικών μηνών και στη συνέχεια θα τους κρίνει πολύ αυστηρά για αυτά που θα κάνουν οι ίδιοι και όχι για τα ψέμματα που θα λένε για τον Κορτζίδη. Γιατί έχει πικρή εμπειρία από αυτούς που κάνουν πολύ "φασαρία" όταν είναι στην αντιπολίτευση και όταν γίνονται "κυβέρνηση" έξακολουθούν να κάνουν "φασαρία" ότι παρέλαβαν καμμένη γη για να δικαιολογήσουν την αδυναμία τους ή την εξυπηρέτηση συγκεκριμένων οικονομικών και πολιτικών συμφερόντων.

Όσο για τα στελέχη της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ που κομπάζουν ότι "έστειλαν σπίτι τους" τη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ και τον Χρήστο Κορτζίδη επειδή κέρδισαν τις εκλογές, τι να πει κανείς.

Μια παράταξη που πήρε το 33,5% και το 46,7% στις εκλογές, που έχει ισχυρές ρίζες και στο Ελληνικό και στην Αργυρούπολη, που το ηθικό στις γραμμές της είναι πολύ υψηλό μετά από ένα αρνητικό εκλογικό αποτέλεσμα, κανείς δεν μπορεί να την στείλει σπίτι της. Ή καλύτερα το σπίτι της είναι το Ελληνικό και η Αργυρούπολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου