Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Η Λαϊκή Συνέλευση Ν.Φιλαδέλεφειας-Ν.Χαλκηδόνας για το γήπεδο της ΑΕΚ και τα επεισόδια

Νέα Φιλαδέλφεια 22/06/2014


Η Λαϊκή Συνέλευση Ν.Φ./Ν.Χ. καταγγέλλει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τις δολοφονικού χαρακτήρα επιθέσεις ενάντια στον λαό της Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Χαλκηδόνας που έγιναν την Παρασκευή 20-06.
Οι καθοδηγούμενοι μπράβοι του Μελισσανίδη, που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τους σκεπτόμενους και υγιείς οπαδούς και φιλάθλους της ΑΕΚ, προπηλάκησαν πολίτες, έσπασαν, έκαψαν, επιτέθηκαν για να εκφοβίσουν και να αφαιρέσουν το δημοκρατικό δικαίωμά μας να συζητάμε και να αποφασίζουμε για τα ζητήματα της πόλης μας.

Καταγγέλλουμε τις αστυνομικές αρχές για την χαρακτηριστική ανοχή και κάλυψη των εντεταλμένων μπράβων.

Καταγγέλλουμε την “εισβολή” και τους βανδαλισμούς του αυτοδιαχειριζόμενου χώρου της Στρούγκας.

Ξέρουμε πολύ καλά ότι το γήπεδο δεν είναι το πρόβλημα αλλά το πρόσχημα. Υπάρχουν λύσεις στα πλαίσια των νόμων και των κανόνων για την ανέγερσή του.
Όμως στοχεύουν στην άλωση της πόλης μας, του δάσους και των δημόσιων χώρων της, για να αποτελέσουν βορά στα “επιχειρηματικά” σχέδια της Συγκυβέρνησης και του Μελισσανίδη.


Η μοναδική απάντηση σε όλα αυτά είναι κάτι που από την πρώτη στιγμή η Λαϊκή Συνέλευση ζητούσε, την πιο μαζική λαϊκή κινητοποίηση μέσα από όλους χωρίς καμιά εξαίρεση, φορείς και συλλογικότητες, την δημοτική αρχή και τις δημοτικές παρατάξεις.
Στόχος μας είναι η συζήτηση και οι αποφάσεις να γίνουν αντικείμενο όλων των κατοίκων της πόλης μας.

Η Λαϊκή Συνέλευση ήταν και θα είναι παρούσα σε κάθε πρωτοβουλία που θα είναι σε αυτή την κατεύθυνση, κτίζοντας ενιαίο και πλατύ μέτωπο αντίστασης κι αγώνα για να ανατρέψουμε αυτές τις πολιτικές που καταστρέφουν τις ζωές μας τις πόλεις μας και γεννούν φαινόμενα εγκληματικής φασιστικής βίας.

Καλούμε το λαό της Ν. Φιλαδέλφειας και Ν. Χαλκηδόνας σε επαγρύπνηση κι αγώνα ώστε να μη γίνουμε όμηροι στην ίδια μας την πόλη.

Καλούμε την Κυβέρνηση να αποσύρει τώρα το νόμο για το ρυθμιστικό σχέδιο που καταδικάζει και αλλοιώνει το χαρακτήρα της πόλης και του δάσους της.

Καλούμε όλα τα πολιτικά κόμματα να καταδικάσουν τώρα την επίθεση που δέχεται η Νέα Φιλαδέλφεια, και να πάρουν σαφή θέση καταδίκης τόσο των γεγονότων όσο και του νέου ρυθμιστικού στο σύνολό του.

Καλούμε τους οπαδούς και φιλάθλους της ΑΕΚ να απομονώσουν τα προβοκατόρικα στοιχεία και τους δολοφονικούς μπράβους του μεγαλοϊδιοκτήτη Μελισσανίδη.



Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ.







Λαϊκή Συνέλευση Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου