Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Αλληλεγγύη στον αγώνα των καθαριστριών: Ειδικός λογαριασμός ενίσχυσης


φωτογραφία: Δρομογράφος
Ο ραδιοφωνικός σταθμός 105,5 στο Κόκκινο προχωράει στο άνοιγμα ειδικού λογαριασμού για την ενίσχυση του αγώνα των καθαριστριών από τη συχνότητα μας. Ο 105,5 Στο Κόκκινο στέκεται αλληλέγγυος στις καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών και σας καλεί να στηρίξετε οικονομικά τον αγώνα τους μέσω του τραπεζικού λογαριασμού:

ALPHA BANK
Δικαιούχος: LEFT MEDIA

177 0023 2000 3137

IBAN: GR 130 140 1770 1770 0232 0003 137

Παράλληλα  όλα τα χρήματα από τα  SMS του σταθμού μας, θα προσφέρονται  για αυτό τον σκοπό. 


Αυτό που κάνει αποφασισμένες τις απολυμένες εργαζόμενες του Υπουργείου Οικονομικών, δεν είναι ότι αγωνίζονται απλά για την επαναπρόσληψή τους.
Κατά βάση διεκδικούν “δίκιο και αξιοπρέπεια”. 

 
Η απόλυση των καθαριστριών ήταν μία πράξη εντελώς περιττή. Αλλά κυρίως ήταν ανάλγητη. Τις πέταξαν στο δρόμο με την ίδια ελαφρότητα που θα πέταγαν το χαρτομάντηλό τους. 


Αυτό, οι καθαρίστριες το ξέρουν, και αυτό είναι που δεν επιτρέπουν. Να θεωρεί η κυβέρνηση Σαμαρά και οι πέριξ αυτής, αναλώσιμους τους ανθρώπους. 


Οι καθαρίστριες μάχονται σκληρά, διεκδικώντας την υφαρπαγμένη αξιοπρέπειά τους. Και την υφαρπαγμένη αξιοπρέπεια όλων των εργαζόμενων αυτής της χώρας. Δίνουν αγώνα για όλους και για όλα.

 
Και δεν ζητούν κανένα έλεος. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι “οι σχέσεις εξουσίας και αλήθειας θα συναρθρωθούν πάνω στο σώμα”. 


Όσο για τις “σιδερογροθιές”, δεν πρόκειται να τις πτοήσουν. Κάποιες αξίες είναι αήττητες.


Δεν ήταν σιδερογροθιά, αλλά "γάντι με ελαστικές κοκκάλινες απολήξεις που κυκλοφορεί στο εμπόριο για αναβάτες μοτοσικλετών"... (από την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας)

Στο μεταξύ σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο αστυνομικός που χειροδίκησε εις βάρος καθαρίστριας έξω από το Υπουργείο Οικονομικών,με απόφαση του Αρχηγείου της Αστυνομίας και κατόπιν εντολής του υπουργού Δημόσιας Τάξης Βασίλη Κικίλια . (περισσότερα εδώ).


Ακολουθούν 21 στιγμιότυπα, όπως τα κατέγραψε ο φακός του Μάριου Λώλου την Πέμπτη 12 Ιουνίου.

 


 


 









 



 


Ελλάδα Ο ραδιοφωνικός σταθμός 105,5 στο Κόκκινο προχωράει στο άνοιγμα ειδικού λογαριασμού για την ενίσχυση του αγώνα των καθαριστριών από τη συχνότητα μας.    Ο 105,5 Στο Κόκκινο στέκεται αλληλέγγυος στις καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών και σας καλεί να στηρίξετε οικονομικά τον αγώνα τους μέσω του τραπεζικού λογαριασμού:

ALPHA BANK
Δικαιούχος: LEFT MEDIA

177 0023 2000 3137

IBAN: GR 130 140 1770 1770 0232 0003 137

Παράλληλα  όλα τα χρήματα από τα  SMS του σταθμού μας, θα προσφέρονται  για αυτό τον σκοπό.


φωτογραφία: Δρομογράφος - See more at: http://stokokkino.gr/article/9167/Allileggui-ston-agona-ton-katharistrion-Eidikos-logariasmos-enisxusis#sthash.b6cByORs.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου