Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Tο Δημοτικό Ωδείο «Γ.Μιχαλακέας» στο Μέγαρο Μουσικής

Η Μεγάλη Μουσική Βιβλιοθήκη της Ελλάδας-Λίλιαν Βουδούρη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών φιλοξενεί μικρές συναυλίες στην αίθουσα Διδασκαλίας της σε συνεργασία με Ωδεία της Αττικής. Οι συναυλίες διοργανώνονται στα πρότυπα των lunchtime concerts, ενός θεσμού που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής σε πολλές χώρες της Ευρώπης.


Στη πρωτότυπη αυτή δράση το Δημοτικό Ωδείο Ελληνικού –Αργυρούπολης «Γιώργος Μιχαλακέας» συνδιοργανώνει με τη Βιβλιοθήκη Συναυλία Μουσικής Δωματίου με τους τελειόφοιτους σπουδαστές μας:
Αρβανίτη Ελισάβετ, Γιώτη Θεοδώρα, Κωνσταντινίδη Χρυσάνθη, Μπάλλα Κωνσταντίνα, Παπαδοπούλου Μαρία , Στεφάνου Στεφανία, και Χαρτερός Λευτέρης οι οποίοι είναι μαθητές της καθηγήτριας Βιολιού κ. Μαίρη Ζαμπέλη, επίσης την σπουδάστρια Τσόγκα Ευθυμία μαθήτρια της καθηγήτριας Πιάνου κ. Δήμητρας Οικονόμου και με την έκτακτη συμμετοχή των καθηγητών κιθάρας του Ωδείου μας κ. Αλέξανδρου Ζέρβα και Φάκλαρη Χρήστου καθώς και την σπουδάστρια του τσέλου Αθανασίας Τέλιου με έργα των: G.F.Heandel, A. Vivaldi, D.Schostakowitsch, A. Dvořák.


Η Συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στην αίθουσα διδασκαλίας της Μουσικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος-Λίλιαν Βουδούρη την Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014 και ώρα 3.00 το μεσημέρι.


Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου