Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Η ομάδα ποδοσφαίρου της Καλλιθέας και η προετοιμασία της

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η προετοιμασία της Καλλιθέας, που απ' την περασμένη Παρασκευή έχει «αποχωριστεί» το Ρουφ και έχει μεταβεί στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο. Ο Σταύρος Ηλιόπουλος έχει στη διάθεσή του 31 ποδοσφαιριστές και με αυτούς δουλεύει όλα όσα έχει στο μυαλό του για τη νέα χρονιά.

Οι Ντογκοτάρι, Συριόπουλος, Τσιούμας, Μασάδο, Μουρούτης, Μπέλης, Αριανούτσος, Πιτταράς, Βεζιρτζόγλου, Τσίπρας, Γκαβασιάδης, Σταματάκος είναι οι νεοαποκτηθέντες που πήραν μεταγραφή στην ομάδα του Ελ Πάσο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Αυτοί οι 12 λοιπόν συμπληρώνονται με τους «παλιούς» που παρέμειναν απ' το περσινό ρόστερ. Και είναι οι εξής: Κατσούλης, Μιχελής, Λυμπερόπουλος, Φερέιρα, Παγώνης, Μπριλάκης, Τσώνης, Λεβέντης, Δημητρίου, Ρουσάκης, Κατσικογιάννης, Μιχαλόπουλος, Αρναρέλης, Βιντάλ.
Και οι 5 τελευταίοι προέρχονται απ' την ομάδα νέων και είναι στο χέρι τους να δείξουν πως αξίζουν μια θέση στο ρόστερ της πρώτης. Νικολάου, Ευαγγέλου, Φίλος, Λαμπράι και Σουκρη Ογλού.


Με την παραμονή της στο Καρπενήσι, η Καλλιθέα θα δώσει τρία φιλικά. Στις 30 Ιουλίου με τον Πλατανιά, στις 4 Αυγούστου με τους Τράχωνες και δύο μέρες μετά με τον Ηρακλή. Με την επιστροφή του συλλόγου στην Αθήνα, έχουν ήδη κλειστεί ακόμα δύο αναμετρήσεις με Αχαρναϊκό στις 13 Αυγούστου και με τον Παναιγιάλειο τέσσερις μέρες μετά (17/8).


Στην παρούσα φάση, η αθηναϊκή ομάδα δεν δείχνει να καίγεται για περαιτέρω ενίσχυση. Πάντως τα αυτιά είναι ανοιχτά, εφόσον προκύψει κάτι που να αξίζει.


Πηγή: www.goalpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου