Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

«Σκοτώστε» τους Συνδικαλιστές και την ΔΕΗ. Σώστε τον Γιακουμάτους – Γιακουμάτους

γράφει ο Χρήστος Γιαννούλης

Με συνοπτικές διαδικασίες και με επί των ποινών εισηγητή τον αρχισυντάκτη του Δελτίου ειδήσεων
που ενέκρινε το ον του παρουσιαστή
και της παρουσιάστριας που περιγράφει απεργία των ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ
και όχι των εργαζομένων.

Είναι ο ίδιος αρχισυντάκτης απανταχού των μέσων που σήμερα κατηγορεί τους συνδικαλιστές για συγκάλυψη των σκανδάλων που βαρύνουν την κεντρική εξουσία αλλά όταν έπαιρναν τις καταγγελίες τους τις πετούσαν με γελάκια στο καλάθι των αχρήστων που κοσμούσε τις αίθουσες συσκέψεων των κεντρικών δελτίων ειδήσεων.

Σκοτώστε και την μικρή και την μεγάλη ΔΕΗ αρκεί να ικανοποιηθεί η αρένα του μικρόκοσμου που έχει δημιουργήσει ο εκπρόσωπος της νέας γενιάς πολιτικών Ανδρέας Παπαμιμίκος. Εκδικηθείτε στο όνομα ενός Φωτόπουλου μία ολόκληρη χώρα.


Εκτελέστε τους. Φταίνε. Είναι η ιστορική αλήθεια που απέκρυψαν τα προηγούμενα 40 χρόνια όλες οι κυβερνήσεις της «αριστεράς» που προηγήθηκαν. Με την Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά και το ΠΑΣΟΚ του Ευάγγελου Βενιζέλου να βρίσκονται όλα αυτά τα χρόνια εκτός εξουσίας στον μοναχικό ρόλο του αντιπολιτευόμενου νεοφιλελεύθερου μοναχικού ιδεολόγου.

Εκτελέστε τους και δια αυτών τις αποφάσεις που στιγμάτισαν τις κυβερνήσεις της «αριστεράς» και του ΣΥΡΙΖΑ από το 1974 και μετά.


Είναι αυτές οι κυβερνήσεις που συνομιλούσαν καθημερινά με τους συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ και της ΠΑΣΚΕ που τόσο πολύ μισεί σήμερα η κυρία Βούλτεψη.

Είναι αυτοί που ξεπούλησαν την ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ με το επιχείρημα ότι κοστίζει ένα εκατομμύριο ευρώ την ημέρα και δημιούργησαν ένα ιδιωτικό μονοπώλιο με το κόστος της κλειστής Ολυμπιακής να είναι τεράστιο μέχρι και σήμερα.

Είναι αυτοί που αδειοδότησαν τις δύο ιδιωτικές εταιρίες HELLAS POWER – ENERGA που λήστεψαν ΦΠΑ – ΧΑΡΑΤΣΙ και χιλιάδες πολίτες εξάγοντας τα λεφτά στο Μαϊάμι. Και δεν είναι στην Φυλακή όπως ψευδώς λένε τα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου στα μέμο που μοιράζουν στους Ταμήλους και τους Σκρέκες.

Είναι αυτοί που ανέχονται τους ιδιώτες επενδυτές της ενέργειας τύπου Μυτηλιναίου που αγοράζουν πάμφθηνο ρεύμα από την κρατική ΔΕΗ και της το ξαναπουλάνε σε πολύ πιο ακριβή τιμή.

Οι κυβερνήσεις της «αριστεράς» που κυβερνούν τον τόπο τα τελευταία 40 χρόνια πριμοδότησαν τον φαύλο κύκλο της διαφθοράς και των πελατειακών σχέσεων στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Όταν στα τέλη του 2008 και τις αρχές του 2009 οι κυβερνήσεις Καραμανλή είχαν φτάσει τους μισθούς των επικεφαλής των ΔΕΚΟ στις 300 και πεντακόσιες χιλιάδες ευρώ το χρόνο, με στρατό χιλιάδων υποδιαιρέσεων και κομματόσκυλων να αμείβονταν στην χειρότερη περίπτωση με 5.000 ευρώ το μήνα και το Μουσείο της Ακροπόλεως να θυμίζει Μεσσηνιακή αποικία, ο τότε υπουργός Πολιτισμού και σημερινός Πρωθυπουργός δεν είχε δηλώσει αναμάρτητος. Τότε ήταν ακόμη αμαρτωλός;

Οι κυβερνήσεις της «αριστεράς» μετέτρεψαν χιλιάδες στρέμματα καλλιεργήσιμων εκτάσεων σε τεράστια φωτοβολταϊκά πάρκα για τον τζόγο του εξασφαλισμένου εισοδήματος από την ΔΕΗ. Και καταλήξαμε στο μεγάλο φιάσκο ανάλογου μεγέθους με το χρηματιστήριο.

ΟΙ συνδικαλιστές έκλεισαν και την ΕΡΤ των Ιερών Αγελάδων κατά τον Σαμαρά που σήμερα δεν τολμά να πει κουβέντα για το χαράτσι της ΝΕΡΙΤ μέσω ΔΕΗ, ενός μέσου φάντασμα που κοστίζει περισσότερο από την ΕΡΤ, για ένα μικρό κομματικό στρατό, ανύπαρκτο πρόγραμμα και σκοτεινή έως ύποπτη λειτουργία. Χαρίζοντας εκατομμύρια ευρώ δεξιά και αριστερά (για να ακριβολογούμε μόνο δεξιά) χωρίς τον παραμικρό έλεγχο.

Ο Γιακουμάτος, η Βούλτεψη, ο Ντινόπουλος, ο Πρωτόπαππας, η Μισέλ Ασημακοπούλου, ο Ταμήλος, ο Βορίδης, ο Σταμάτης (μοναδική περίπτωση που εκλέχθηκε μία φορά στην ζωή του από τύχη και με λίστα. Έκτοτε δεν κατάφερε να εκλεγεί ούτε δημοτικός σύμβουλος), και μία ατελείωτη λίστα πολιτικών προσώπων που σήμερα σκιαμαχούν με το κατασκευασμένο σενάριο της σκληρής πάλης με το συνδικαλιστικό κατεστημένο, δεν έχουν καμία απολύτως ευθύνη. Ξέπλυναν τις ντροπές τους με την σωτηρία της χώρας που επαγγέλλεται η δίδυμη ηγεσία του κόμματος τους.

Και αν πρέπει να σωθούν κάποιοι σε αυτή την χώρα, είναι σίγουρο ότι αυτοί πρέπει να είναι οι θηλυκοί και αρσενικοί Γιακουμάτοι. Μόνο με αυτούς έχει τύχη η διαιώνιση του σπάνιου είδους πολιτικού κινδύνου που λέγεται ΣΑΜΑΡΑΣ.

 
Και αν ο ΣΑΜΑΡΑΣ τώρα νοιώθει ότι κινδυνεύει από τους Συνδικαλιστές, είναι απόλυτα θεμιτό να συμβεί αυτό που συνέβη και με εκατομμύρια έλληνες πολίτες τα χρόνια που προηγήθηκαν. ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου