Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ : ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ. ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ!!!

Η Δημοτική κίνηση «ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ – ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» εκφράζει τη ριζική της αντίθεση στην απόφαση της Κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου για το ξεπούλημα της ΔΕΗ μέσω του προωθούμενου προς ψήφιση απαράδεκτου νομοσχεδίου για τη λεγόμενη «μικρή ΔΕΗ».
 
Με το νομοσχέδιο αυτό ολοκληρώνεται η διάλυση και το ξεπούλημα σε ιδιώτες μιας ανυπολόγιστης αξίας δημόσιας περιουσίας. Η στρατηγικότερη Δημόσια επιχείρηση της χώρας, που δημιουργήθηκε με τον ιδρώτα του Ελληνικού λαού, παραχωρείται στους ιδιώτες και μάλιστα με «υποχρεωτική προίκα» 2 εκατομμύρια πελάτες της ΔΕΗ.
 
Η ΔΕΗ - η ναυαρχίδα της βαριάς βιομηχανίας της χώρας μας - παραδίδεται σκανδαλωδώς στα κερδοσκοπικά αρπακτικά συμφέροντα. Είναι μιας από τις ελάχιστες επιχειρήσεις που έχουν απομείνει και πρέπει να παραμείνουν στα χέρια του δημοσίου για να αποτελέσει μοχλό για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας. 

Η «ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ – ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» εκφράζει τη συμπαράστασή της στους απεργούς εργαζόμενους της ΔΕΗ και συμμετέχει με όλες της τις δυνάμεις στο συνεχώς ογκούμενο λαϊκό κύμα αντίδρασης στα σχέδια ξεπουλήματος της ΔΕΗ από τη μνημονιακή συγκυβέρνηση.
 
Καλούμε και τις άλλες δημοτικές παρατάξεις να πάρουν θέση στο κρίσιμο αυτό θέμα. Η ιδιωτικοποίηση της ηλεκτρικής ενέργειας θα είναι καταστροφική για την κοινωνία και την οικονομία.
 
Το έγκλημα αυτό δεν πρέπει να περάσει!!!

Το ρεύμα και το νερό είναι κοινωνικά αγαθά και όχι εμπορεύματα προς πώληση!
Θα υπερασπιστούμε μαζί με όλη την κοινωνία το δικαίωμά μας να ανήκουν στο λαό.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!

Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου