Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Το Σύνταγμα ήταν γεμάτο: Μια μεγάλη γιορτή αλληλεγγύης στις αγωνιζόμενες καθαρίστριες με τη Χαρούλα Αλεξίου (βίντεο-φωτορεπορτάζ)

Η «Αλληλεγγύη για όλους» και ο ραδιοφωνικός σταθμός «105,5 στο κόκκινο» διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία χθες, Δευτέρα 28/7, το βράδυ, συναυλία αλληλεγγύης για τον αγώνα των καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών με την Χάρις Αλεξίου να δίνει το ρυθμό.














To «left.gr» και ο Αγγελος Καλοδούκας ήταν βεβαίως εκεί. Δείτε αυτό το 2,5λεπτο βίντεο - δεν χρειάζεται καμιά λεζάντα, η εικόνα μιλάει μόνη της:



Η περιγραφή όσων έγιναν χθες, από το Κόκκινο 105,5:

Η αθρόα προσέλευση του κόσμου ανάγκασε την αστυνομία να κλείσει τους γύρω δρόμους της πλατείας.
 
Ήταν όλοι εκεί.

Τα κορίτσια που εδώ και δέκα μήνες δίνουν το σύνθημα νίκης, που με την πίστη τους και το πείσμα τους βρίσκονται στον δρόμο, αγωνιζόμενες για τα δίκια τους, γιόρταζαν χθες το βράδυ στο Σύνταγμα.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική και αν το συνδυάσεις και με την μαγική παρουσία της Χαρούλας Αλεξίου, τότε σίγουρα θα ήθελες να το ζήσεις από κοντά.

Η αισιοδοξία των ανθρώπων, που παρευρέθηκαν στην συναυλία, αναδυόταν στον αέρα, αισιοδοξία βγαλμένη από την πίστη ότι όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε αυτά που μας καταπιέζουν.


Πηγή: left.gr

Ακολουθούν φωτογραφίες από τον Άγγελο Καλοδούκα, τον Μάριο Λώλο, τον Ηλία Σωτηρόπουλο και τον Τάσο Ταστάνη:

Φωτογραφίες από τον Άγγελο Καλοδούκα:

(ακόμα περισσότερες εδώ)

                            


















Φωτογραφίες από τον Μάριο Λώλο:





















Φωτογραφίες από τον Ηλία Σωτηρόπουλο:













Φωτογραφίες από τον Τάσο Ταστάνη:









Η «Αλληλεγγύη για όλους» και ο ραδιοφωνικός σταθμός Κόκκινο 105,5 διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία χθες, Δευτέρα 28/7, το βράδυ, συναυλία αλληλεγγύης για τον αγώνα των καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών με την Χάρις Αλεξίου να δίνει το ρυθμό. - See more at: http://left.gr/news/syntagma-itan-gemato-mia-megali-giorti-allileggyis-stis-agonizomenes-katharistries-me-ti#sthash.JfJMWA7Q.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου