Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης: Αναγκαίο "κακό" η δολοφονία παιδιών στη Γάζα σύμφωνα με δημοτικό σύμβουλο της παράταξης Κωνσταντάτου

Ο φημολογούμενος αντιδήμαρχος Παιδείας Ελληνικού-Αργυρούπολης (της νεοφιλελεύθερης παράταξης του νέου δημάρχου κ. Κωνσταντάτου) κ. Φώτης Ιασωνίδης δηλώνει στο facebook ότι τα νεκρά παιδιά της Γάζας είναι θύματα των "τρομοκρατών της Χαμάς".


"Tο Ισραήλ, όπως και κάθε άλλο κράτος, έχει δικαίωμα να προστατέψει τους πολίτες του και την ύπαρξη του, όταν δέχεται απροκάλυπτη επίθεση", καταλήγει σε συζήτησή του στο facebook.

Το θέμα προκάλεσε την αντίδραση της παράταξης "Δημοτική Συνεργασία Ελληνικού-Αργυρούπολης", η οποία σε ανακοίνωσή της αναρωτιέται αν η "Ενωμένη Πόλη" του κ. Κωσταντάτου υιοθετεί τις απόψεις του δημοτικού της συμβούλου, γνωστού και για τις φιλομοναρχικές του απόψεις. 

Θα τοποθετηθεί η Ενωμένη Πόλη για τις δηλώσεις Ιασωνίδη ή θα τις αποσιωπήσει; 
Τις ώρες που δολοφονούνται παιδιά και άμαχοι και η ισραηλινή τρομοκρατία με την στήριξη των ΗΠΑ και την ανοχή της ΕΕ δείχνει για μια ακόμη φορά το αποκρουστικό της πρόσωπο, ένα δημόσιο πρόσωπο της πόλης μας που προαλείφεται για αντιδήμαρχος παιδείας εύχεται στην προσωπική του σελίδα στο facebook «Νίκη στο Ισραήλ»!

Αποδέχεται τη χρήση βίας σε βάρος του άμαχου πληθυσμού -πράξη καταδικαστέα από όλες τις διεθνείς συμβάσεις- ως αναπόφευκτη, αφού φταίνε οι πατεράδες και οι μανάδες τους που τα χρησιμοποιούν ως «ασπίδα»!

Δεν ξέρει ο κ. Ιασωνίδης τίποτα για τον επί δεκαετίες αποκλεισμό των Παλαιστινίων στο κομμάτι γης που με ποταμούς αιμάτων τους αναγνωρίστηκε να κατέχουν και που για αυτούς μεταβλήθηκε σε τόπο μαρτυρίου αφού σε τίποτα δε διαφέρουν από τους ελεύθερους πολιορκημένους του Σολωμού.

Με την ίδια χαρούμενη διάθεση με την οποία εύχεται «νίκη στο Ισραήλ» - δηλαδή την εξόντωση των Παλαιστινίων - ο κ. Ιασωνίδης στην προσωπική του σελίδα στο facebook δηλώνει θαυμαστής των τέως βασιλιάδων και γενικότερα των απανταχού βασιλέων επί της γης. Η προσωπική καρτ-ποστάλ με τις ευχές του τέως βασιλικού ζεύγους -σε ώριμη πια ηλικία -προς τον κ. Ιασωνίδη ποστάρεται με ευχάριστη διάθεση εισπράττοντας κολακευτικά σχόλια από μέλη του συνδέσμου βασιλοφρόνων!

Επειδή η ιστορία μας διδάσκει ότι η ψήφος προτίμησης δεν είναι κολυμβήθρα του Σιλωάμ καλούμε τον κ. Κωνσταντάτο και τα στελέχη της Ενωμένης Πόλης να πάρουν θέση.


Μπορεί ο κ. Ιασωνίδης να εκπροσωπεί την παράταξή τους από θέση ευθύνης;
Η σχετική "βασιλική" καρτ-ποστάλ:




Πηγή: left.gr

Δείτε σχετικά: ρεπορτάζ - σχολιασμός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου