Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Άλιμος: Συμφωνία με Δωροβίνη

Μια ακόμη μεταγραφή ολοκλήρωσε η ΠΑΕ Άλιμος, προσθέτοντας στο δυναμικό του τον Σπύρο Δωροβίνη. Ο 31χρονος άσος συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στους νεοφώτιστους, έχοντας θητεύσει σε αρκετές ομάδες Football League και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά
την ομάδα στους στόχους της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Άλιμος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την τρίτη μεταγραφική προσθήκη του φετινού καλοκαιριού. Με τα χρώματα της ομάδας μας θα αγωνίζεται την προσεχή αγωνιστική περίοδο ο μέσος, Σπύρος Δωροβίνης, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε μέχρι τον Ιανουάριο στην Δόξα Βύρωνος πριν μεταγραφεί στον ΑΟ Γλυφάδας. Ο 31χρονος άσος αναμένεται να προσφέρει αρκετές λύσεις καθώς διαθέτει την εμπειρία που χρειάζεται η κατηγορία κάτι που πιστοποιεί και το πλούσιο βιογραφικό του.
Συγκεκριμένα, ο Δωροβίνης έχει αγωνιστεί για αρκετά χρόνια σε επαγγελματικό επίπεδο μετρώντας αρκετές συμμετοχές (146 επαγγελματικές συμμετοχές με απολογισμό 21 τέρματα). Ο χαρισματικός μέσος ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αθηναϊκό και στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Ηλυσιακό. Την περίοδο 2006-2007 έκανε το μεγάλο βήμα καθώς μεταγράφηκε στον Πανιώνιο. Εθνικός Πειραιά, Αγία Παρασκευή και Ηλιούπολη ήταν οι επόμενες ομάδες του Δωροβίνη, ενώ αξιοσημείωτο αποτελεί το γεγονός ότι με τον ΑΟ Γλυφάδας και τον Φωστήρα τις σεζόν 2011 έως το 2013 κατέκτησε τρίτα πρωταθλήματα (2 Δ’ Εθνικής και 1 Γ’ Εθνικής) και δυο Κύπελλα Αθηνών. Η οικογένεια της ΠΑΕ Άλιμος καλωσορίζει τον Σπύρο Δωροβίνη και του εύχεται υγεία και επιτυχίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου