Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Συνάντηση Ρ.Δούρου με Σύλλογο Τριτέκνων Φυλής - Ικανοποίηση στο Σύλλογο

Συνάντηση με το προεδρείο του Συλλόγου Τριτέκνων Φυλής είχε την Τετάρτη 9 Ιουλίου η εκλεγμένη Περιφερειάρχης Αττικής, επικεφαλής της Περιφερειακής παράταξης «Δύναμη Ζωής», Ρένα Δούρου.

Κατά τη συνάντηση, τα μέλη του Συλλόγου εξέθεσαν στην εκλεγμένη Περιφερειάρχη τα ζητήματα που τους απασχολούν, δηλαδή την άμεση επίλυση του προβλήματος του ΧΥΤΑ Φυλής, τον έλεγχο των προγραμμάτων ένταξης των ΡΟΜΑ, τη μείωση των δημοτικών τελών του Δήμου Φυλής, τη μοριοδότηση των Τριτέκνων στην κοινωφελή εργασία, στην ανάγκη νέων παιδικών σταθμών, σχολείων, νηπιαγωγείων, ΚΑΠΗ, το θέμα της σίτησης σε όλα τα σχολεία, την επαρκή στελέχωση των ιατρικών δομών, την οικονομική ελάφρυνση στα ΜΜΜ, κ.α.

Η Ρένα Δούρου εξέφρασε την υποστήριξή της στον αγώνα των Τριτέκνων που βρίσκονται αντιμέτωποι με τις καταστροφικές πολιτικές της κυβέρνησης, υπογραμμίζοντας την ανάγκη ανατροπής του μνημονιακού πλαισίου προκειμένου να προωθηθούν ουσιαστικά τα αιτήματά τους.


Την ικανοποίησή του από τη συνάντηση με τη νέα Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου εκφράζει ο Σύλλογος Τριτέκνων Φυλής. Σύμφωνα με ανάρτηση στο facebook οι Τρίτεκνοι Φυλής έθεσαν τα παρακάτω θέματα:

1. Άμεση επίλυση του προβλήματος ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ,
2. Παραβατικότητα ΡΟΜΑ, Εφισταμένος έλεγχος προγραμμάτων ένταξης των ΡΟΜΑ,
3. Μείωση Ύδρευσης και Δημοτικών Τελών στο Δήμο Φυλής -μεγαλύτερη και καλύτερη κοινωνική πολιτική για τους Τρίτεκνους,
4. Μοριοδότηση των Τριτέκνων στην Κοινωφελή εργασία και με λογικά εισοδηματικά κριτήρια(τεκμήρια),
5. Έργα για νέα Σχολεία, Παιδικοί Σταθμοί, Νηπιαγωγεία, Πλατείες, Παιδικές χαρές, Αθλητικές εγκαταστάσεις,
6. Σίτηση σε όλα τα Σχολεία,
7. Λόγω της χωματερής και της πεντηκονταετίας όπου έχει παραμείνει στο Δήμο μας, πρέπει το ΙΚΑ στον Δήμο Φυλής να παραμείνει και όλες οι Ιατρικές Μονάδες να ενισχυθούν με επιπλέον προσωπικό.
8. Οικονομική ελάφρυνση για τους κατοίκους του Δήμου Φυλής σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς (Αστική συγκοινωνία, Προαστιακός κ.λ.π 9. Συμμετοχή των παιδιών μας σε Εκπαιδευτικά προγράμματα, Παιδικές παραστάσεις, Πολιτιστικές δραστηριότητες ΔΩΡΕΑΝ,
10. Δημιουργία δράσεων υποστήριξης για την υγεία σωματική και ψυχολογική για την ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ.
«Γνωρίσαμε μια υπέροχη γυναίκα, που μας άκουσε με υπομονή», σημείωσε αναφερόμενος στη συνάντηση ο Δημήτρης Βασιλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου