Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

"Έρωτας αλα Ισπανικά" στον θερινό κινηματογράφο Διονύσια στην Καλλιθέα

H κωμωδία-φαινόμενο! H μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία στην Ισπανία όλων των εποχών, που μέχρι στιγμής την έχουν δει περισσότεροι από 9.500.000 θεατές, μόνο στην χώρα παραγωγής της με συνολικές εισπράξεις περισσότερες από 60.000.000 Ευρώ. Μια απίστευτη opposites-attract κωμωδία, που έρχεται στις 31 Ιουλίου στα θερινά σινεμά από τη weirdwave. 

Η πιο δροσερή ερωτική κωμωδία του καλοκαιριού, που επιβεβαιώνει με χιούμορ και ευαισθησία, πως όσο πιο έντονες είναι οι διαφορές στα ζευγάρια, τόσο πιο μεγάλη έλξη υπάρχει.

Ένας θερμόαιμος Ισπανός (ο Ραφαέλ), θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να διεκδικήσει την καρδιά της γυναίκας των ονείρων του (της Αμάια), την οποία κερδίζει –αλλά και χάνει– μέσα σε μόλις μία φλογερή βραδιά. Δύο έντονες προσωπικότητες που δεν έχουν μάθει να κάνουν πίσω στα θέλω τους, έχουν μόλις τρεις μέρες για να πεισθούν ότι ο ένας είναι το ιδανικό άλλο μισό του άλλου. 



Η άνευ προηγουμένου εμπορική επιτυχία της ταινίας στην Ισπανία (που κυκλοφόρησε σε διανομή UNIVERSAL), αλλά και οι διεθνείς πωλήσεις της σε όλο τον κόσμο, οδήγησαν τους παραγωγούς να ανακοινώσουν το σίκουελ της ταινίας που αναμένεται για το 2015.


Σκηνοθεσία: Emilio Martínez Lázaro
Σενάριο: Borja Cobeaga, Diego San José
Παίζουν: Clara Lago, Dani Rovira, Carmen Machi

 
ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ

Δηλώστε τώρα συμμετοχή, συμπληρώνοντας μόνο την παρακάτω φόρμα και μπείτε αυτόματα στην κλήρωση.


ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ





Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι την Τετάρτη 30/7 στις 14.00
 
Τα ονόματα των νικητών θα δημοσιευθούν στο monopoli.gr μετά τη λήξη του διαγωνισμού και θα βρίσκονται στην είσοδο του θερινού κινηματογράφου Διονύσια, Λ. Συγγρού 286 & Μυκηνών 2, Καλλιθέα.

Πηγή: www.monopoli.gr



Πηγή:www.monopoli.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου