Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Επιτυχής δράση ενημέρωσης για "ελεύθερες παραλίες - δικαίωμα όλων"

Επειδή ο γιαλός δεν πάει στραβά...
αλλά εμείς στραβά αρμενίζουμε...










Επιτυχής ήταν δράση που συνδιοργάνωσαν την Παρασκευή 4 Ιουλίου στην ελεύθερη παραλία του αυτοδιαχειριζόμενου χώρου του πρ. κάμπινγκ  Βούλας , οι  δύο συλλογικότητες για την ενημέρωση και συλλογή υπογραφών από τους λουόμενους για το νέο νομοσχέδιο, αλλά και την υφιστάμενη ζοφερή πραγματικότητα για τις παραλίες , με σκοπό την ευαισθητοποίησή τους και την συστράτευσή τους  σε κοινούς αγώνες για τη διάσωση των παραλιών και την ελεύθερη πρόσβαση σε αυτές .
 
Το πρόγραμμα περιελάμβανε
 πλατσούρισμα, ενημέρωση λουόμενων (θα γίνεται κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή πρωί), δημιουργία πανό και ομαδική φωτό στην παραλία, προβολή της ταινίας “Ο Άνθρωπος που Φύτευε Δέντρα”, ακολούθησε παρουσίαση και συζήτηση με θέμα παραλίες και μνημονιακές επιταγές - προβλήματα στις τοπικές παραλίες και τελειώσαμε με πάρτι με καλή μουσική και χορό δίπλα στην παραλία.
Την δράση μας ευγενικά και αλληλέγγυα βοήθησε και η συμμετοχή της κοινωνικής κουζίνας του «άλλος Άνθρωπος» με καλό φαγητό για συλλογική κατανάλωση.
 






 



Ελάτε να ενώσουμε τις φωνές μας,  να δηλώσουμε την αντίθεση μας στο ξεπούλημα των αιγιαλών και να περάσουμε μαζί υπέροχα!

Ενημερώσου για το εγκληματικό  νομοσχέδιο:
http://aktesora0.wordpress.com/
http://www.wwf.gr/el/crisis/aktes-dasi
Υπέγραψε το ψήφισμα πολιτών:
http://bit.ly/1izZXqX


Διοργάνωση:  
Τράπεζα Χρόνου Αθήνας - Πλατείας Συντάγματος   www.time-exchange.gr  
Αυτοδιαχειριζόμενο  κάμπινγκ  Βούλας http://voulacamp.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου