Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

το ΣτΕ για την Υγεία - έκθετος ο Βορίδης

Έκθετος ο Βορίδης - Να βγουν τώρα στη φόρα τα ονόματα των επίορκων που παίζουν το παιχνίδι της monsanto, της teva και των γερμανών.

Φραγμό εβαλε το ΣτΕ για ακόμα μια φορά στους ντήλερς των εθνοκτόνων πολιτικών για την υγεία. Τόσο η απόφαση όσο και η ανακοίνωση του Π.Ι.Σ., θα πρεπει να προβληματίσουν σοβαρά τον κύριο Βορίδη, αφού αν δεν αποκαλύψει τωρα ποιός προωθεί αυτά τα δόλια μέτρα, αναλαμβάνει αποκλειστικά την ευθύνη.

Το ίδιο θα ισχύσει βέβαια και με το πρωτοφανές μέτρο που υποχρεώνει τα ασφαλιστικά ταμεία να αποζημιώνουν μόνο συγκεκριμένα, ανώνυμα γενόσημα, ούτε καν το ισόποσο εάν πρόκειται για επώνυμο φάρμακο… Εδώ είναι σαφές ότι κάποιοι λειτουργούν ως ντήλερς των αδηφάγων πολυεθνικών, προφανέστατα οχι με το αζημίωτο.

Όσο για τη δημοσιογραφική σιωπή; Θα είχε τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε ποιοι είχαν διαχρονικά στο απυρόβλητο τους Λοβέρδους και ποιοι έβγαζαν λεφτα με περίεργες συμβάσεις “μαεστρικά” δοσμένες μέσα απο το υπουργείο!

Διαβάστε την ανακοινωση του ΠΙΣ:

«Χαιρετίζουμε την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας με την οποία αναστέλλεται η εφαρμογή της υπουργικής απόφασης του Υπουργού Υγείας για το πλαφόν συνταγογράφησης. Η απόφαση δικαιώνει για δεύτερη φορά τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο για την προσφυγή του και διασφαλίζει την περίθαλψη του ελληνικού λαού, αλλά και το δικαίωμα των ιατρών να λειτουργούν με βάση την ιατρική δεοντολογία και τις πραγματικές ανάγκες των ασθενών τους.
Θεωρούμε ότι είναι πλέον η ώρα που το Υπουργείο Υγείας οφείλει να θέσει άμεσα σε εφαρμογή τα διαγνωστικά και θεραπευτικά πρωτόκολλα, τα οποία οδηγούν σε ουσιαστικό και αποτελεσματικό εξορθολογισμό τη δημόσια φαρμακευτική δαπάνη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου