Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Η Ρένα Δούρου στις φυλακές ανηλίκων στην Αυλώνα για τη λήξη της σχολικής χρονιάς

Στη γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς του Ειδικού Καταστήματος Κράτησης Νέων Αυλώνα παραβρέθηκε τη Δευτέρα 30 Ιουνίου η εκλεγμένη Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, καθώς και ο εκλεγμένος αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής, Πέτρος Φιλίππου.
Η εκλεγμένη Περιφερειάρχης είχε ολιγόλεπτες συναντήσεις
με την διευθύντρια του Καταστήματος, Μαρίνα Μπούκη, με τον αρχιφύλακα, Κώστα Λαμπρόπουλο και τον Διευθυντή του Γυμνασίου - Λυκείου του καταστήματος, Πέτρο Δαμιανό.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλάμβανε την παρουσίαση των 16 προαιρετικών προγραμμάτων στα οποία μετείχαν οι μαθητές του Καταστήματος (προγράμματα πολιτιστικά, αγωγής υγείας, περιβαλλοντικό) καθώς και τις απονομές βραβείων του Ιδρύματος Μαραγκοπούλου για τα δικαιώματα του ανθρώπου, βραβείων στη μνήμη του Ιερομονάχου π. Μάρκου Μανώλη και βραβείων της Ελληνικής Εγκληματολογικής Εταιρείας.

Κατά την πρώτη απονομή των Βραβείων της Ελληνικής Εγκληματολογικής Εταιρείας, η Ρένα Δούρου, αφού συνεχάρη τους διοργανωτές της εκδήλωσης, εξέφρασε την ευχή προς τους μαθητές «να βρουν όσο το δυνατόν συντομότερα τους λόγους εκείνους που θα τους κάνουν να συγκινούνται όσο συγκινήθηκαν και οι δάσκαλοί τους κατά την παρουσίαση του έργου των ιδίων, των μαθητών τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου