Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Γεια σου Αντώνη φαφλατά!

γράφει ο πιτσιρίκος


Μιλώντας στο συνέδριο του Economist, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ πηγαίνει χέρι-χέρι με την Χρυσή Αυγή. Βέβαια, ο ΣΥΡΙΖΑ -ακόμα και να το ήθελε- δεν μπορεί να πάει χέρι-χέρι με την Χρυσή Αυγή, γιατί η Χρυσή Αυγή είναι αγκαλιά με την ακροδεξιά ομάδα
του Αντώνη Σαμαρά.


Ο Αντώνης Σαμαράς, ο πρωθυπουργός που υιοθέτησε την ατζέντα της Χρυσής Αυγής, ο πρωθυπουργός με τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και την «ανακατάληψη των πόλεων», κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ πως πάει χέρι-χέρι με την Χρυσή Αυγή.
 
Έχουν περάσει μόλις τρεις μήνες από την δημοσιοποίηση του βίντεο με την στιχομυθία που είχε ο Ηλίας Κασιδιάρης με τον Παναγιώτη Μπαλτάκο, το δεξί χέρι του Αντώνη Σαμαρά και στενό συνεργάτη του επί 40 χρόνια.
 
Έχει περάσει μόλις ένας μήνας από την ημέρα που ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, αποκάλυψε μέσα στη Βουλή πως ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του Αντώνη Σαμαρά, Γιώργος Μουρούτης, είχε επαφές μαζί του· και ο Γιώργος Μουρούτης -σε αντίθεση με τον Παναγιώτη Μπαλτάκο- παραμένει ακόμα στην θέση του.

Η ακροδεξιά ομάδα Σαμαρά δεν πάει χέρι-χέρι με την Χρυσή Αυγή. Κυλιούνται στον ίδιο βούρκο.

Ο χρόνος του Αντώνη Σαμαρά έχει τελειώσει. Και το ξέρει.

Αυτό δεν εμποδίζει τον Αντώνη Σαμαρά να συνεχίζει να γίνεται ο πιο γελοίος πρωθυπουργός της νεότερης ελληνικής Ιστορίας.

Αντώνης Σαμαράς, ο θρησκόληπτος πιτσαδόρος.

Κι όλα αυτά, ως αρχηγός ενός κόμματος που κυβερνάει, έχοντας το 14% του εκλογικού σώματος.

Γιατί, πάνω απ’ όλα, η Δημοκρατία.

Πηγή : ατίθαση σκέψη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου