Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Πανιώνιος-Αχαρναϊκός 1-1 σε φιλικό

Το "εύκολο" γκολ έλειψε σε ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι για τον Πανιώνιο, στο εντός έδρας ισόπαλο (1-1) "τεστ" με αντίπαλο τον Αχαρναϊκό.

Η ομάδα του Δημήτρη Τερεζόπουλου, στο
τελευταίο της φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, είχε την απόλυτη υπεροχή στο ματς, όμως δεν μπορούσε να βρει εύκολα διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία.

Οι φιλοξενούμενοι του Γιώργου Βαζάκα παρατάχθηκαν με σαφώς αμυντικούς προσανατολισμούς, κάτι που δυσκόλεψε το έργο των κυανέρυθρων.

Στα πρώτα 45 λεπτά ο Πανιώνιος είχε αρκετές καλές στιγμές, όμως στην τελική προσπάθεια έλειπε το καθαρό μυαλό.
 
Στο 13' ο Μπουμάλ έκανε ένα πολύ δυνατό σουτ, με τον Παγούδη να διώχνει με δυσκολία σε κόρνερ. Εφτά λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Μασούρα να απειλήσει, όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο άουτ.

Στη συνέχεια ο Ιστορικός έβγαλε κι άλλες τελικές ενέργειες, με την κεφαλιά του Μπούζα στο 44', που πέρασε άουτ, να ξεχωρίζει. 

Στην επανάληψη η εικόνα του ματς ήταν ίδια. Ο Πανιώνιος είχε την κατοχή της μπάλας και ο Αχαρναϊκός περίμενε στο μισό γήπεδο τον αντίπαλο του.

Στο 65' ο δραστήριος Μπουμάλ έκανε ένα έξυπνο σουτ, με την μπάλα να καταλήγει κόρνερ. Δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ, με τον τερματοφύλακα του Αχαρναϊκού να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Ο Ιστορικός και στα επόμενα λεπτά πίεζε τον αντίπαλο του, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρνει στην τελική ενέργεια.

Έτσι, ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου έκανε την εμφάνιση του. Ο Αχαρναϊκός, σε μία από τις ελάχιστες επιθετικές του ενέργειες, κατάφερε να ανοίξει το σκορ, με τον Αθανασίου να σκοράρει από κοντά.

Οι κυανέρυθροι δεν "παραιτήθηκαν" και τελικά μπόρεσαν να φέρουν το ματς στα ίσια στο 88'. Ο Μητρόπουλος με όμορφη εκτέλεση φάουλ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το τελικό 1-1.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παπαδόπουλος, Πάνος (75' Μέξι), Μ.Γκέζος, Παντίδος (87' Χατζηισαϊας), Τασουλής, Μητρόπουλος, Γκίνη, Μπούζας (65' Π. Γκέζος), Μπουμάλ, Μασούρας (75' Φουρλάνος), Γιάννου (65' Σμυρλής)

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Παγούδης, Στουρνάρας, Μωυσιάδης, Ζώνας, Λιαπάκης, Ιορδανίδης, Καλογερόπουλος, Νιάρος, Γιέσιτς, Κοντογουλίδης, Μανουσάκης
Έπαιξαν και οι: Ζωγράφος, Χριστόπουλος, Αθανασίου, Θεοδώρου, Καλόγερος, Ιωαννίδης, Ταμπάκης, Μαγγίνας, Καλαμιώτης

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου