Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Ήττα της Καλλιθέας (2-1) από τον Ηρακλή Ψαχνών

Ράντι και Φλίγκος σκόραραν για τους νικητές, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρια με τους Μπέλη και Πιτταρά

Πετυχημένη κρίνεται για τον Ηρακλή Ψαχνών η «δοκιμασία» απέναντι στην Καλλιθέα
στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δυο ομάδων για το πρωτάθλημα του νότιου ομίλου της Football League. Οι Ευβοιώτες επικράτησαν εντός έδρας με 2-1, ενώ οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν άτυχοι δυο φορές βλέποντας τα δοκάρια να σταματούν τις προσπάθειές τους.

Το σκορ άνοιξε για τον Ηρακλή στο 26’ με τον Ράντι να βρίσκεται δίχτυα σουτάροντας έξω από την περιοχή, ενώ ο Φλίγκος πέτυχε το δεύτερο τέρμα της ομάδας του στο 70ο λεπτό. Στη συνέχεια η Καλλιθέα κατάφερε να μειώσει σε 2-1 με αυτογκόλ, αλλά το σκορ παρέμεινε ίδιο ως το τέλος της αναμέτρησης, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως οι φιλοξενούμενοι είχαν και δυο δοκάρια με τους Μπέλη και Πιτταρά.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Μελίσσας, Πατσατζόγλου Χ., Παλαιολόγος, Παπαδόπουλος, Κοτίτσας (20' λ. τρ. Πατσατζόγλου Β.), Μπακομήτρος, Γκεμίσης, Ράντι, Λόμπα, Φλίγκος, Ποσίνκοβιτς. Έπαιξαν και οι: Σικαλιάς, Μανιάτης, Πολίτης, Χατζηστάμου, Δηλαβέρης, Κόσουτιτς, Νάκας.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Μιχελής, Λεβέντης, Μιχαλόπουλος, Μπριλάκης, Πίκολο, Ρουσάκης, Κατσικογιάννης, Μπέλης, Μασάδο, Αρναρέλης, Βεζυρτζόγλου. Έπαιξαν και οι: Λυμπερόπουλος, Τσιούμας, Πιτταράς, Σταματάκος, Δημητρίου, Γκαβασιάδης, Ρόχας.

Πηγή: www.onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου