Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Ηρακλής-Καλλιθέα 2-1

Ο Ηρακλής στο πρώτο φιλικό παιχνίδι της προετοιμασίας του επικράτησε με 2-1 της Καλλιθέας στο Καρπενήσι με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα ημίχρονο.

Το σκορ για την ομάδα της Θεσσαλονίκης άνοιξε στο 5' υπό δοκιμή ποδοσφαιριστής,
το 2-0 έγινε στο 52' με αυτογκόλ του Μπριλάκη (πρώην ποδοσφαιριστή του Ηρακλή) ενώ για την Καλλιθέα μείωσε ο Βερτζιτζόγλου διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 στο 74'.

Το φιλικό παιχνίδι θα πρέπει να σημειωθεί ότι έγινε υπό κακές καιρικές συνθήκες στο Καρπενήσι αφού έβρεχε από νωρίς το πρωί, ενώ το παρόν έδωσε και αντιπροσωπεία της Αυτόνομης Θύρας 10 που ανάρτησε και δύο πανό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 36' ο Ηρακλής είχε δοκάρι μετά το πλασέ του Σιατραβάνη και η Καλλιθέα στο 90' μετά την κεφαλιά του Σταματάκου.

Ηρακλής (Παπαδόπουλος): Λαδάς, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Ζιαμπάρης, Στάμου, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Ρομάνο, Σιατραβάνης, Υπό δοκιμή, Περόνε.
Β' Ημίχρονο: Χουάντερσον, Μουχάλης, Βαλλεριάνος, Σμίλτος, Ζιαμπάρης, Στεφανίδης, Ζιαμπάζης, Τσιλιανίδης, Κυριακίδης, Σιατραβάνης, Πασάς.

Καλλιθέα (Ηλιόπουλος): Λυμπερόπουλος, Λεβέντης, Παγώνης, Μπριλάκης, Πίκολο, Ρουσσάκης, Τσίπρας, Κατσικογιάννης, Πιτταράς, Μπέλλης, Μιχαλόπουλος.

Πηγή: www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου