Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

3Β: Τα χαμένα ψηφοδέλτια και το… σκοτάδι Κωνσταντέλλου - Πανά

Μπορεί η Κυριακή να είναι μια ημέρα που όλοι περιμένουν στον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, αφού στις 7.30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Ιωνία» η ορκωμοσία τόσο του νέου δημάρχου όσο και των μελών του νέου δημοτικού συμβουλίου, όμως η αγωνία περισσεύει.

«Και οι δύο (σ.σ.: Οι κ.κ. Κωνσταντέλλος και Πανάς) μοιάζουν να κινούνται στο απόλυτο σκοτάδι και να προσέχουν κάθε βήμα που κάνουν για να μην βρεθούν στο έδαφος» παρατήρησε στο notioanatolika.gr άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά τα όσα συμβαίνουν στον δήμο με αφορμή την ελάχιστη διαφορά ψήφων μεταξύ των δύο παρατάξεων αλλά και το γεγονός ότι η δικαστική διαμάχη στο εκλογοδικείο συνεχίζεται.

Οι ίδιες πληροφορίες του notioanatolika.gr αναφέρουν ότι ο κ. Πανάς θα παραστεί στην ορκωμοσία του… διαδόχου του όμως δεν έχει αποφασιστεί ακόμη ούτε αν θα μιλήσει ούτε -εάν το πράξει- τι θα πει.

Αυτό είναι κάτι που αναμένεται να αποφασίσει ο απερχόμενος δήμαρχος μετά από σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες με τους στενότερους των συνεργατών του.

Από την άλλη πλευρά ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος έχει συστήσει στους δικούς του συνεργάτες αλλά και στους υποστηρικτές του να χαμηλώσουν τους τόνους ενόψει όχι τόσο της ορκωμοσίας της Κυριακής όσο της κατάθεσης των τελικών προτάσεων των δύο παρατάξεων το πρωί της Δευτέρας στο εκλογοδικείο.

Νομικοί κύκλοι με τους οποίους ήρθε σε επαφή το notioanatolika.gr επεσήμαναν ότι όπως και να εξελιχθεί το θρίλερ η διαφορά των δύο πλευρών θα είναι ελάχιστοι αφού ακόμη και ο αριθμός των… χαμένων ψηφοδελτίων είναι περίπου ο ίδιος και για τις δύο παρατάξεις.

Παράλληλα στις αντενστάσεις τους τόσο η παράταξη Γρ. Κωνσταντέλλου όσο και αυτή του Σπ. Πανά κάνουν λόγο για τον ίδιο, πάνω – κάτω, αριθμό άκυρων ψηφοδελτίων τα οποία τώρα θεωρούνται έγκυρα.

«Δεν θα είναι καθόλου περίεργο να δούμε μια δικαστική απόφαση υπέρ του ενός ή του άλλου υποψηφίου με διαφορά ακόμη λιγότερων ψηφοδελτίων από την ισχύουσα σήμερα των 12» παρατήρησαν στελέχη και των δύο πλευρών.

Γεγονός που καταδεικνύει ότι η ορκωμοσία της Κυριακής θα είναι η μοναδική ίσως σε όλη τη χώρα που θα διεξαχθεί σε κλίμα απόλυτης αβεβαιότητας και απόλυτης επιφύλαξης!

Πηγή: notioanatolika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου